Nervous

Tjenare Tjenare!

Ikväll är nervositeten på topp när Man U möter Arsenal (<3) i CL-semin. Eftersom att Arsenal har bortaplan så vore det underbart om de kunde sätta några mål (kanske tillochmed vinna?) och ha en gigantisk fördel inför returen på Emirates den 5 maj!
Hoppas Hoppas!

Var ute på golfbanan innan och trodde att jag hade lektion, men icke. Det var tydligen uppehåll denna veckan... Typiskt!
aja, är iallfall hemma och ska baka scones som jag och mamma ska fika på när hon kommer hem från sin träningstur på cykeln. Medans vi följer matchen ofcourse!

Kan ju vara uppe längre än vanligt ikväll eftersom att jag är ledig imorgon (och fredag då) så himla skönt, ska verkligen bara slappa imorgon. Och baka rabarberpaj till våran valborgsmiddag som vi ska ha imorgonkväll, hoppas att den blir god bara...

Hoppas att ni har det bra ikväll och håll tummarna för Arsenal ikväll :)

Tjingeling<3



They have arrived

                         


Hallojsan!

Underbart väder eller hur? Har varit ute hela dagen med skolan och sedan suttit en stund på altanen så nu har jag faktiskt fått lite färg på min bleka hy. Jippie! 
Får inte glömma att smörja in mig med solkräm senare bara (bränner mig lätt som en plätt) glömmer jätte lätt sånt, fattar inte varför?

Ett glatt besked från Posten idag. Mina skor som jag har beställt från Nelly.com har äntligen kommit! Tjoho! Ska ner till stan och hämta dem med mamma när hon kommer hem, åå, hoppas bara att jag kan gå i dem....
De kommer att vara perfekta till skolavslutningsklänningen!
Det är egentligen ganska konstigt att det är så mycket mer spännande att beställa från nätet än det är att handla i affären, kanske beror det på att man faktiskt inte vet 100% hur de ser ut eller om de ens passar. Vad tror ni om den teorin?

Skönt att  det är sista skoldagen för veckan imorgon, ska verkligen sova länge på torsdag (hoppas jag iallafall) Sedan är det nya tag och Nationellaprov nästa vecka (längtar inte) Men på torsdag är iallafall alla Nationella i matte över, slut, finito. Herregud så skönt, det måstye firas då!
Det tar verkligen på krafterna att hålla på med typ 2 prov i veckan, man känner hur hjärnan sakta ändras till kola efter ett tag.
Men nu är det inte långt kvar på terminen och i Sommar ska det slappas kan jag meddela!

Tjingeling!

Sunny day, Sunny day.


 

Hejsan på er!

Igår gjorde jag någonting som faktiskt inte alls var planerat. Jag köpte ett par skor från Nelly.com :)
Till mitt försvar (jag behöver ju knappast nya skor) så var de på 70% rea och kostade då 400:-. Ska ha de på skolavslutningen om jag kan gå i dem de vill säga, De små vackra sakerna har nämligen 9 cm klack, vilket inte är helt normalt för mina fötter... Men jag får väl öva hemma innan.

Även idag kom det en liten surprise i skolan, fick göra Nationellt prov i matte (muntligt) tillsammans med tre andra från min klass. Och trots att det var väldigt oförberett så gick det faktiskt väldigt bra (hoppas jag såklart). tillskillnad från på B1 delen som gjordes i Torsdags (?) och som vi fick tillbaka idag där det inte hade gått fullt lika bra men ändå helt okej.
Så nu har jag bara en del kvar och det är problemlösning som ska skrivas på Tisdag nästa vecka! Gud så härligt när alla NP-matte är slut!

Förövrigt så är det en kort vecka som väntar. Vi går bara Måndag, Tisdag och Onsdag och är lediga sen (studiedag på Torsdag) så då ska det slappas, förmodligen plugga lite till matten och So:n, men det skulle ju faktiskt bli 25 grader varmt här nere till slutet av veckan så lite solande måste det också bli :)



Tjingeling!

"Can i stay here?" " You can stay forever "

Goddagens!

Äntligen är proven slut för denna veckan!  Nationella imorse gick nog ganska bra.. hoppas jag, men man vet ju aldrig. Vissa frågor vet jag visserligen att jag svarade fel på men så är det väl ibland?

När jag kom hem så satte jag mig iallafall i parken och solade lite, men sen så kände jag hur det började bli lite väl varmt i ansiktet och då gick jag in och kollar nu på vänner istället  :)
Märkligt hur man kan kolla på samma avsnitt av vänner tjugoelva gånger och fortfarande skratta åt samma skämt, eller det kanske bara är jag som har dålig humor?

Jag såg igår att Champions league semin mellan Arsenal och Manchester United inte ska visas på "vanlig" tv utan bara på Tv1000!
Varför undrar jag då!?
Jag vill ju också se den, varför kan den inte bara visas på Sexan som de flesta andra CL matcher?
aja, får väl följa den från Arsenals hemsida istället....

Hm, ja just det! 
Ikväll är det ju då HIF-Halmstad som jag och mamma ska gå på. Första matchen för i år och det ska faktiskt bli jätte kul!Sommarkänslorna tittar alltid fram fram när vi är på fotboll :)
Men nu är det iallfall inte långt kvar till Skolavslutningen, 53 dagar, för att vara mer exakt. Och tänk vad fort tiden kommer att gå, Jippie!

Nu får ni ha det så bra i vårvädret.

Tjingeling<3

PS. Nu krånglar internet så det inte går att lägga upp bilder heller, aja, det får väl bli ett bildlöst inlägg.


"Where should I take you Rose?" "To a star"

God eftermiddag!

Var på stan efter skolan, en snabbis bara, Vad införskaffades?
En bok till Mamma, en tidning och tuggumi+ en dricka. Inget märkvärdigt alltså.
Men det var ganska skönt att bara få gå runt lite och vila hjärnan då den har gått på högvarv hela dagen!
Fysikprovet gick iallafall väldigt bra, det var verkligen inte så svårt som jag hade trott och det var ju bra! Men det sög verkligen ut alla krafter ur mig.

Nu har jag parkerat mig i soffan med datorn och tänkte sitta här tills det är middag och sedan golfträning, snacka om att jag kommer sova gott inatt :) Vilket nog kan behövas då prov veckan fortsätter imorgon med Nationelltprov i matte, hm.. Inte så upplyftande.
Men. Skönt när det är slut på alla proven iallafall!

Hörde idag att det skulle bli supervarmt här i helgen, nästan 20 grader! Men sen så vet man ju aldrig med väderleksrapporten heller..
Shoppa ska jag i vilket fall som gör med mamma på Lördag, Ska nog spana in lite fler Systemkameror då?
Tror dock att jag har bestämt mig för vilken jag ska ha, Nikon D60 blir det till sommaren och gissa om jag kommer vara Photo-maniac då!











Never say never again

Hejsan gott folk!

Underbart väder ute idag. Men tyvärr så sitter jag inne och läser på det sista inför fysikprovet imorgon, hur kul låter det på en skala från 1-10?
Önskar bara att jag kunde bli klar snart så att jag kan sätta mig på balkongen och läsa eller ta med kameran ut och fota alla fina nyutslagna träd!
Jag får kanske trösta mig med mitt påskägg som faktiskt (hör och häpna) har godis kvar i sig :)  Hur står det till med era påskägg? Finns det någonting kvar?

Lyssnar på Joshua Radin, Today är låten som spelas nu och den är helt underbar. Finaste delen är den här:
You looked right through me
There was no one else
I sat beside you and became myself today

När jag tänker efter är jag nog ganska mycket ett musik-freak. För även om jag inte lyssnar på musik alla dygnets 24 timmar så går jag nog och små sjunger på antingen det ena eller andra mest hela tiden. Haha,  lite konstigt kanske men alla runt om kring mig har nog vant sig vid det här laget.. Hoppas jag iallafall ;)
Är ni som jag och har vissa låtar som ni alltid lyssnar på?
typ alltid samma låt när ni är glada, och alltid samma när ni är trötta osv?
Sån är nog jag, fast det går såklart i perioder som allting annat
Men en sak som jag alltid har älskat och (förhoppningsvis) alltid kommer att göra är låtar där texten verkligen betyder någonting, klarar verkligen inte av techno "dunka dunka" musik. Visst, texten kan vara jättefin även i en techno låt men man hör ju iallafall inte vad de sjunger för "dunka dunkat" överröstar allting annat.

Haha! jag gör verkligen allting för att slippa plugga... Det var ju inte meningen att inlägget skulle bli såhär långt. Oopise!
Men men, jag kanske ska se mig själv som klar med pluggandet. Det är faktiskt inte bra att plugga för mycket heller, då slutar det bara med att man glömmer istället.



Blev otroligt sugen på Jordgubbar så jag slänger med en bild från Påskens Jordgubbsköp



Ta han om er!
Tjingeling<3

Monday afternoon.

Hello folks!

Har precis sagt hejdå till Anna som var här efter skolan, vi pluggade faktiskt fysik! Och nu sitter jag här med Vindruvskålen i högsta  hugg och mumsar på :)

Skönt är det att en dag gått av "helvetes veckan" dock är inga prov avklarade då de börjar imorgon med Engelska... Sedan No och tillslut Nationella i matte. Usch! Snacka om att jag kommer att sova som en prinsessa på fredag kväll, somnar säkert vid åtta för att inte vakna förräns vid tio på Lördag. Nice!

Har inte hänt så mkt annat kuligt idag, dagen har mest rullat på i sin makliga lilla takt (som ibland är alltför långsam)
Och inte är det någonting på TV på Måndagar heller så då finns det inga ursäkter för att inte plugga kväll, ser ut som att jag har en tråkig eftermiddag och kväll framför mig, hm.....

Nästa vecka är iallafall väldigt soft.
Vårtema dag och lunch på gröningen på Tisdagen, vilket betyder att vi slutar typ 1! och sedan är vi lediga Torsdag&Fredag, känns som att det kommer att behövas då!

Tjingeling<3



Härlig bild från London i höstas!









Glömde

Kom på att jag glömde lägga upp bilderna i förra inlägget så de kommer nu, lägger in fler från gårdagskvällen när jag har orkat fixa till dem lite: )

Tjingeling<3






(hehe, vi börjar väl med lite tårtbilder då)

MMmm. rabarberkaka :)

Hejsan Hejsan!

Måste bara börja inlägget med att säga att Rabarberkaka är gott!
Bakade en innan lunch och jisses vad god den blev.. Visste inte att jag hade den Bagar-ådran i mig (eller inte...). Jag var ju tvungen att  lägga till lite extra sockerchock idag efter gårdagens födelsedags middag hos Linnéa :)

Middag var förresten supermysig.. Jättegod mat och prinsesstårta!
Desusutom massor av skratt när vi senare på kvällen spelade med andra ord och Rappakalja. En riktigt trevlig kväll alltså (Tack så supermycket Nea)!
Det behövdes verkligen en rolig helg inför denna "helvetes veckan" som kommer.. uscha för rysningar bara jag tänker på den.

Snart ska jag, Pappa och Ronja åka och titta på Kamera till mig, jag kan ju som sagt inte fortstta att kidnappa pappas kamera så fort  jag ska någonstans eller hur?
Det blir nog något att önska sig till skolavslutningen.
Förresten, på tal om skolavslutning så har jag (redan) hittat och köpt (läs; fått av mamma) en skolavslutningsklänning! Jipppie :)
Från MQ kommer den och den är kritvit med röda, ganska stora, rosor på, väldigt fin faktiskt!
hoppas nu bara att det inte blir en regnig skolavsl. som vanligt för då kommer lilla jag att frysa om benen då den inte är superlång (går typ till knäna)

Nu ska jag skutta ut till pappa och syster i trädgården och göra av med lite socker-chocks överskott energi, krångligt ord det blev där.

Ha det bra så länge

Tjingeling<3

Gash! Klädproblem med stort K

Hejsan!

Ska ju som sagt på födelsedags middag hos Linnéa ikväll och jag har spenderat den senaste timmen med att riva ut garderoben och försöka hitta något som jag kan ha på mig. Vilket förresten var svårare än jag trodde!
Men nu har jag iallafall bestämt mig för en Ljusblå Acne klänning, svarta strupbyxor och ett par svarta skor, så det blir nog bra..

Innan lunch idag (som förresten var supergod pestopasta) så var jag och pappa på golfbanan och slog lite. Lånade en klubba där för min bag är inlåst i mammas bil som står i garaget och mamma är inte hemma idag.
Klubban var som de sa på golfbanan mjuk, följsam och förlåtande (och ja, jag pratar fortfarande om en golfklubba) visst den var jätte bra att slå med men förlåtande? Hur sjutton kan en pinne med en klump i en ände vara förlåtande?!
Aja, det är väl bara att acceptera att jag inte förstår hela den här golfkulturen.. eller?

Nä, nu ska jag försöka locka mitt hår lite grann.

Tjingeling <3

Brooklyn dinner

Godkväll !


Mat ute kan verkligen vara hur gott som helst ibland! Har nämligen precis kommit hem från middag på Brooklyn med mamma och Jari.
Jag tog halstrad tonfisk med karljohansvamp tortelini och någon citroncréme (?), otroligt gott!
Snart väntar kladdkaksmuffins med grädde och hallon, och kanske ytterligare några noblesse? Idag införskaffades en ny ask med mörk choklad noblesse.. Har faktiskt aldrig smakat det, spännande spännande...

TV-problemen ser inte ut att bli så många ikväll. Antagligen blir det Talang (eller någon film om det finns någon på Canal+) och sedan flightplan på femman eller million dollar baby på ettan (har hört att den är super sorglig.. stämmer det?)
Vad kollar ni på ikväll?


 <--  haha! Lillasysters 5-års tårta ( i brist på andra roliga bilder)

Trevlig kväll
Tjingeling <3


Noblesse, limited edition

Hejsan Hoppsan!


Min syssla just nu hänger mycket väl ihop med rubriken (käkar nämligen noblesse för itllfället) tror att  jag snart har klämt i mig en HEL ask själv! Det ni :)
Kan nog med säkerhet säga att det är på top 5 listan över godaste godiset! Vad tycker ni om noblesse?
Tyra Show rullar på tv:n fast jag borde egentligen göra Fysik.. Men att rita upp hur de olika kraftverken fungerar känns inte allt för lockande just nu. tar väl det sen.. Kanske?

När mamma kommer hem tror jag att vi ska ta en runda på stan, måste visa henne två klänningar som jag kanske vill ha på skolavslutningen och på kusinens student. Kanske kanske blir det någo shoppat också? Känns som en impulsköpar dag idag = inte bra!
Impulsköp har en tendens att inte alls bli bra i slutändan och ändå fortsätter jag bara att köpa dem gång efter gång. Konstigt eller hur? Man borde ju lära sig efter några gånger men icke.

(avbrott för att meddela att Noblesse asken nu är alldeles slut, hoppsan)

Längtar galet mycket efter helgen och att få sova änge på morgonen, trots att jag precis haft påsklov!
Men en helg betyder ju att en vecka har gått och då är det även en vecka mindre till sommarlovet. Så varför skulle man inte längta till helgen?
Dessutom så är det ju Linnéas födelsedags middag på Lördag också, ska verkligen bli jättekul! så det längtar jag såklart också till!


Nu ska jag kolla temperaturen ute för att se om klädbyte behövs till stan-rundan, och sen får jag väl hitta på någonting roligt.... (detta kommer förhoppningsvis inte att innefatta NO)

Tjingeling <3




No.02

Hej på er!

Var sjukt hungrig när jag kom hem (konstigt, när det var god (!) mat i skolan) men iallafall. Så nu har jag precis Tagit lite Keso med sylt, en macka och ett äpple (sa ju att jag var hungrig!)
Ska snart slå upp min älskade matteböcker *host host* och göra lite av de gamla nationellaproven som vi fick att öva på, vi har ju första nationella i matte på Torsdag nästa vecka..
Men innan dess ska jag kolla i nya H&M inrednings katalogen som kom idag. Jag tycker faktiskt att det finns väldigt mycket nice i den. Tycker inte ni det?

Ikväll är det en sådan jobbig kväll när man inte vet vad man ska välja av det som går på tv (BIG I-landsproblem, jag vet) Både Roomservice, Greys anatomy som jag troligtvis spelar in, Leila på landet som mamma alltid vill se och sedan så är det ju min livlina här i livet (Arsenal) på Viasat sport Arsenal-Villareal.
Om det nu hade varit så att vi hade tv1000 här hemma så hade valet varit enkelt, men nu är det ju då så att vi inte har det och då blir det problem. Får väl sitta med datorn på medans jag tittar på Greys(?), snälla mamma! haha!

Innan mina små TV-val börjar för kvällen ska jag iallafall ut och ha golflektion, 19,00-20,00..
Hoppas hoppas att det går bra!
Jag har ju inte sänkt mig något i handikapp (36), såg visserligen att det var fler i min grupp som hade 36. Men samtidigt var det några som hade neråt 20 :/ HJÄLP! hur får man det liksom?!

Nä, nu får jag sluta sitta och nörda mig framför datorn och börja plugga... Snart iallafall....
En lite vårig bild (ursäkta kvaliten, skyller på att jag inte har hunnit PSA den ordentligt än) ;)

Ha det bra!
Tjingeling <3



Some people just...argh!

Hej darlings!


Är väldigt irriterad här hemma i soffan just nu! Skulle ju egentligen haft No prov imorgon, helt okej tyckte jag och var färdig med pluggandet osv.
Sedan på lektionen idag så visar det sig att vissa (läs, väldigt få) inte kunde det som vi ska kunna tills imorgon och de börjar genast bråka med läraren och säga att det är hans fel?!
 Och nu har det då slutat som så att provet är nästa vecka istället.. Kanske låter bra men (there is always a but)
Det råkar vara så att nästa vecka har vi inte bara Engelska prov, utan även ett nationellt prov i Matte och nu då detta jäkla fysik prov på det också.. Gash!

Aja, nu ska jag sluta klaga..
Har min "sluta tidigt" dag idag så efter skolan gick jag ner på stan och provade lite klänningar på MQ. Hittade tre som jag provade varav två var super snygga och satt jättebra! synd bara att den ena kostade 900:-...
Vet inte om jag känner för att lägga så mycket pengar på en klänning just nu (sparar till en systemkamera) :).

Ikväll börjar Uggly Betty säsongen igen förresten!
Jag är verkligen en sucker för serier, fastnar i dem på ett kick och sedan är jag fast.
Desperate Housewives, Gossip Girl, Greys Anatomy, Vänner, Sex and the City.. Ja ni fattar?
Är det bara jag som är sådan eller ligger det i mänsklighetens natur? ;)
Nä.. nu ska jag fortsätta att mumsa på mitt påskägg och titta klart på den gamla reprisen av Vänne som jag tror att jag har sett typ två miljoner gånger.. (haha, vad var det jag sa?)

ha det bra!

Tjingeling <3

We're almost adults. When did that happen? And how do we make it stop?

Tjenare Tjenare!

Har varit ute på en promenad i det fina (och varma by the way) vädret och fotat lite, med mig på promenaden var även Mando Diao och mot slutet när den skivan var slut så fick det bli Jack johnson ;)
Jag tror faktiskt att det lyckades bli några ganska hyfsade bilder av den här promenaden också men jag måste verkligen skaffa mig en egen Systemkamera snart, Kan ju inte använda pappas i alla evighet!

Sov ganska länge för att vara jag idag, klockan 10 vaknade jag med solen i ansiktet och det är ju aldrig fel..
Frukost och sedan satt jag och pluggade fysik fram till halv tolv ungefär, och nu har jag inte sååå mycket kvar att göra innan det mesta ska sitta (hoppas jag )
Det har även blivit ett avsnitt av Grey´s och massor av naturgodis från mitt påskägg :)

Nu ska jag nog sätta mig och redigera några av bilderna från idag och senare läsa min nyinköpta tidning (måste verkligen sluta upp med att köpa så mycket tidningar, det kostar mig en förmögenhet varje månad!) haha! menmen, några små laster måste man ha!
eller vad säger ni?

Och för er som vill veta så är det idag, till skillnad från igår, bara 64 dagar kvar till skolavslutningen!
tjoho!

Be careful in the sun !

<3

välfyllt påskägg

Hej solstrålar!

Har suttit ute i trädgården sen klockan elva imorse och nu kände jag att jag fick gå in för att inte bränna mig i solen.. Jag är ju en sån där som bränner mig väldigt lätt (tyvärr)
Men tiden som kunde spenderas ute i ett vindstilla (nästan) hörn av trädgården gick inte av för hackor precis, helt underbart!
Hoppas att ni också har kunnat njuta av solen denna Påskafton!

På tal om Påskafton, har påskharen varit snäll och gett er något påskägg idag?  ;)
jag fick mitt redan vid frukosten, fyllt till bredden med en blandning av naturgodis och lösgodis (just the way I like it)
Jag kommer nog aldrig att växa ifrån hela påskäggs upplevelsen. Tycker alltid att det är lika kul och framför allt gott!
Idag har det även grillats korv utomhus till lunch, Sommarvärmen till ära, och ikväll blir det påskbuffé här hemma. gottgott!
Svenskar har allt lyckats klämma in mat och sötsaker i varenda tradition som finns i vårt avlånga land eller hur?

Har ni förresten tänkt på att Påsklovet (för oss som har det denna veckan) snart är över!
Hallå, vart tog det vägen liksom.
Okej det är 4 dagar kvar men ändå, att komma tillbaka till skolan och ha fysikprov på Torsdag skulle göra vem som helst ledsen!
Aja, man får kanske passa på at njuta av de dagar som är kvar av lovet istället för att gnälla. Det blir säkert mycket roligare då.
Och förresten så är det ju Sommarlov om 65 dagar. Haha, det är konstigt hur mycket man kan längta!

Ha det bra allihop och Glad Påsk!



I´ve heard rumors of your beauty. And for once, the gossip is right

Hej på er denna Skärtorsdag!

Sitter i soffan och försöker redigera lite bilder som jag tog när jag, pappa och lillasyster var ute i skogen på en liten kvällspromenad precis, det går inte allt för väl kan jag säga.
Vet inte om det är att jag är väldigt bra på att fota eller att jag suger på Photoshop men någon skillnad på bilderna blir det inte..

Otroligt vilket väder det har varit idag, satt ute på balkongen i en timme vid tre och läste en bok och det var riktigt skönt, så länge solen var framme såklart.
Tror till och med att jag har lyckats få lite färg i ansiktet idag :)

Måste även passa på att gratta Linnéa som fyller 16 idag!
Grattis Cupcake!

Idag har jag också hunnit med lite fysik plugg (USCH!) och påskmat-shopping med Marie och Lillasyster. kaos i mataffären kan man lugnt säga, men vi tog oss igenom den ganska kvickt och jag kom faktiskt ut en Grey´s Anatomy säsong rikare.
Så nu har jag 6 timmar och 16 minuter Grey´s som väntar på mig en regnig dag!

Här kommer lite bilder från dagen som gått.....









my stomach is a balloon

Hello Darlings!


Sitter och finurlar framför datorn.. Finurlar förresten, vem säger så?! aja..
Här har vi precis käkat middag i sann Lady & Lufsen anda. Köttbullar (hemmagjorda of course) , spaghetti, mozzarella och ketchup :) Efterrätten var jätte gulliga och goda för den delen biskvier (de såg ut som kycklingar därav gulliga). Min mage står nu i fyra hörn och passar utmärkt in på rubriken.

Ikväll ska jag nog ta och lyxa till det lite och göra en ansiktsmask och fixa naglarna, Hoppas att det är någonting bra på tv såg att kanal5 har bytt ut dagens Roomservice mot hockey (!) hallå vad är det liksom?!
Tror att jag ska inhandla någon ny tv-serie box imorgon.. Grey´s anatomy, Desperate Housewives, Vänner, Ugly betty ? Valen är många.. Help me out here!

Förresten har jag ju inte skrivit något om min & Linnéas lilla Weekend i Oslo, som visserligen inte var över en Weekend men ändå.
Vi hade verkligen supermysigt och jag hade ingen aning om att Oslo var en så pass vacker stad! vi lyckades hitta vad vi tror är de gamla kvarteren och där var det otroligt fina byggnader, vissa såg dock ut som att de skulle falla ihop som korthus om det skulle blåsa mycket någon dag. Men det får vi väll hoppas att de inte gör!
Vi fattade ganska kvickt varför man säger att Oslo är världens dyraste huvudstad då en kaffe latte kostade ca 40 spänn! 40 spänn people!
Trots detta så köpte jag faktiskt en superfin kort skinnjacka som var på halva av halva priset.. Kostade  150 Norska vilket är ungefär 200 svenska. Helt okej pris för att vara världens dyraste huvudstad va?




Om ni någon gång har undrat hur en solnedgång över Oslo ser ut så får ni svaret här ;)
Om ni inte har undrat..Så har ni svaret här iallafall..


I wish you all a pleasant Wednesday evening <3

What a beautiful day.

Hello darlings :)

Vackert väder ute eller vad tycker ni?  
Har varit ute och slagit lite på golfbanan med mamma och Jari. Lite ringrostig kan man ju kugnt säga att jag var, men några slag blev faktiskt ganska hyfsade!
Har även hunnit med en tur på stan med mamma där vi käkade lunch, lax bagel på waynes blev det dagen till ära. Måste verkligen lära mig att baka bagels, det är såå gott!

Just nu sitter jag och tittar på fotboll inomhus, Arsenal-Manchester City. För den som vill veta :)
Sen ska jag (om solen är kvar på altanen då) sätta mig och läsa nya ELLE utomhus och njuta av påsksolen. Annars blir det väl till att läsa den inomhus istället.
Här har det faktiskt varit 18 grader varmt idag, That´s hot! ;) verkligen superväder. Men rödlätt som jag är så får jag ju passa mig lite nu i början av all sol. Annars kommer jag att gå runt som en kräfta hela våren och sommaren, för det är så konstigt att börjar jag våren med att bränna mig så kommer jag att bränna mig mycket lättare sen under sommaren och det har jag ingen större lust med..

Hoppas att ni njuter av det fina vårvädret idag och att ni får en trevlig kväll <3








"In order to be irreplaceable one must always be different."

Love från mig





lapar sol :)

Hello everyone!

Har haft en underbar dag, med mycket sol såklart!
Nu går tv:n varm medans jag försöker att stilla mitt lilla solsting som skapades tidigare.

Äntligen har påsklovet infunnit sig och jag har nog inte riktigt hängt med i svängarna och fattat att det faktiskt är LOOV nu! måste försöka inse det nu, annars kommer jag att vakna typ sju imorgon. Inställd på skoltid som vanligt och det vill jag ju inte
Får väl försöka (med betoning på försöka) vara uppe länge ikväll, det underlättar ju faktiskt lite att det går två filmer med Brad Pitt på Tv ikväll + att jag och mamma tänkte hyra "burn after reading". Filmerna är 1. troja och 2. fight club. Inte dåliga filmer direkt eller hur?
Ganska konstigt egentligen hur man kan må så bra av att se på film lite då och då.. Det kanske beror på att man lever sig in i en värld som är långt bort från vardagen eller något.
På tal om film så fick vi se en film om historien bakom ondskan i skolan idag. Det var faktiskt intressant att se hur Jan Guillou tänkte när de värsta scenerna spelades in. Kan ju inte ha varit lätt att återuppleva allt ännu en gång!

Så en skön Fredag väntar. Pizza på menyn, Brad Pitt på Tv:n och Godis eller Glass i skålen.
Oj.. nu började min mage kurra. ska nog tassa bort till kylen i jakt på någontin gott.

kramar från mig till er! <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0