When you don´t understand a shit, you can always take a break..

Just nu känns det verkligen så. Jag behöver en paus!
Trots glassen och middagen som nu ligger i min mage står jag inte ut med Spanskan just nu! förstår ni hur mycket det är som vi ska plugga in till provet?
Dessutom har vår spanska lärare skrivit väldigt "luddigt" på pappret över vad som ska kunnas så man vet inte om ALLA oregelbundna verb i presens ska kunnas eller bara de som står på en viss sida i boken... Vi vet inte heller om ALLA diftongerade verb ska kunnas eller bara de som står på samma vissa sida i boken.. ååh! Orkar verkligen inte läsa mer nu..
(sorry för deppigt inlägg, men så är det ibland..)
Tjingeling<3

Pärlgården och Spanska läxa.

Holá a todos!
Ahora estudio Español en mi cuarto.
Haha, och där tog mina Spansk kunskaper slut.. Förhoppningsvis hinner jag bättra på dem tills provet på Måndag, lite åtminstone.
Ska försöka få Pappa att förhöra mig på olika Verbformer senare (har dock fortfarande inte fått reda på hur man gör med oregelbundna verb i perfekt!?) Men det kanske är bäst att först fokusera på det man vet?
Var nere på Pärlgården med Rebecca efter skolan och inhandlade lite saker till ett (?) nytt armband, får nog se lite hur många det räcker till..
En helt underbar affär måste tilläggas! Det känns som att gå in i världens största godisaffär så fort man sätter foten innanför dörren.
Hela affären är som fylld av ljus och någon sötaktig doft som luktar.. Ja, godis..
Tjingeling<3

Det är dags för måndagsmyyys.

Jo för varje dag är ju faktiskt Mysdag! eller?
Nu har iallafall myskläderna åkt på (favorit stassen från adidas) och gos strumporna sitter där de ska. Vi har det väldigt kallt här i huset och Pappa och jag har ett litet krig om huruvida fönstren ska vara öppna eller inte. Men hallå det är nästan Oktober! Då ska fönstren vara stängda. Speciellt när man bor i ett hus som inte har fattat det här med att hålla värmen uppe..
Nä, nu ska chokladen och Chai-téet fram.
Tjingeling<3

En shoppad miniräknare.. Vill ni veta notan?

Skulle inte gissa på att någon egentligen vill veta det, men den var dyr som stryk kan jag meddela och att någon ens kan fundera på att lägga pengar på en sådan fascinerar mig.. Men nu har jag tydligen fascinerat mig själv och köpt en (visserligen är den en födelsedagspresent så jag får money för den sen, mamma visste bara inte vilken det var jag skulle ha, men ändå!)
Hoppas verkligen att jag kommer att behöva den, annars ska jag allt min mattelärare få höra ett och annat..
När jag ändå är inne på det här med skolan så kommer här en liiten fråga till er därute som läser Spanska. Behöver nämligen lite smått akut veta hur man böjer Oregelbundna verb i perfekt?!
Har letat överallt på nätet men hittar NADA!
Nu över till något annat..
Vädret här i Sverige har typ gjort en drastisk förändring (haha, låter som värsta meteorologen!)
och nu är hösten verkligen här på riktigt. Som idag t.ex. När jag var på väg hem från stan, så blåste det så mycket att jag fick en liten dusch av fontänen som jag gick förbi samtidigt som det yrde en hel drös med löv kring mina fötter.. Löven kan jag leva med, men fontän vattnet var desto mindre mysigt.
Jag vet inte hur pass känt det är att jag är ett stort fan av underbara Body Shop? De som känner mig vet och kan nog ge intyg på det också om det skulle vara nödvändigt.. Och igår fick jag ju en gigantisk flaska med Body Shops bubbelbad från Mango serien.. Mm. underbara mango..
Tror faktiskt att jag ska ta med mig nya Cosmopolitan (i fickformat) och lägga mig i badet en stund.

HAND (have a nice day) haha!




Ny design nu..
Åsikter?

Tjingeling<3

Kolapajen lockar..

Hej Hej!
Jag kommer att ha träningsvärk imorgon, Jag kommer att ha trääääningsvärk imooorgon!  För jag har varit på ett intensiv pass på friskis idag. mhm, så duktig är jag på söndagar..
Hann träffa Linnéa ett tag också, vi gjorde American Pancakes (lyckade denna gången och alltså inte missfärgade av blåbären) dessa små godingar åts med grädde och socker och lite blåbär. Sedan bar det av ner till tv:n där det spelades WII och tittades på gamla foton. Me like!
Och jag fick även en jättebra födelsedagspresent av henne (men den är hemlig!) säger bara att den luktar mumma!
Nu ska jag nog plocka fram gårdagens kolapaj som agerade födelsedagstårta och trycka i mig lite, egentligen är jag mätt efter middagen men lite kolapaj har väl aldrig skadat?



Tjingeling<3

Watching the flowers on my desk.

Buenos Dias! (jo man säger faktiskt fortfarande god morgon i Spanien, trots att klockan är halv tolv..)
Öppnade precis födelsedagspresenten från min moster (den kom via mail eftersom att hon bor i Schweiz) och det var 50$ på amerikanska Itunes! wihoo! Nu behöver jag bara öppna ett konto där och sedan är jag ready to go!
Kollade in lite vad jag ska köpa och det bli nog säsong tre av GG, men eftersom att den "bara" kostade 35$ så kan jag ju handla massa musik också! bra va?
Enda nackdelen med att köpa säsong tre är ju att jag inte kommer ha något att titta på under Söndagarna (?) framöver.. Men det är väl smällar man får ta (haha, I-landsproblem)
Linnéa kommer hit idag och eftersom att jag bad henne ta med sig extra WII grejor så känner jag att det kommer bli en hel del WII-spel under eftermiddagen. Mysigt värre när det är så här tråkigt väder!
Tjingeling<3

Tittut!

Vad finns det i lådan tro?
Spänningen stiger...
Tadaa!
Fina va?
Skobeskrivning; beige/brunt och svart mocka.
10 cm klack (ca) och superduper fina!
Och att lådan är typ hur fin som helst gör ju inte heller saken sämre..
Nä, nu ska jag fortsätta att mumsa på min princessbakelse (man fyller ju faktiskt bara 16 EN gång eller hur?)
Tjingeling<3

Plocka äpplen.

26 September idag, Och för exakt 16 år sedan föddes jag!
Har haft en födelsedags morgon så då det står härliga till, med croissanter, färska frallor, juice, marmelad etc etc.. Är nu hög på socker efter all marmelad om någon vill veta..
Jag brukar sätta denna dagen som den officiella "nu är sommaren slut och hösten är här" dagen, vet inte riktigt om det alltid stämmer om man ser till vädret, men idag gör det definitivt det! Det är blåsigt, grått och kallt ute. Tillochmed hundarna som är ute på promenad ser ut att vilja vända hem igen och lägga sig på en filt. Och det kan man väl förstå?




Tjingeling<3

Kväll på Haket.

Goddagens!
Kom precis hem efter en middag på Haket tillsammans med 5 tjejer från klassen, blev lite av en födelsedagsmiddag för min del och supersöta emelie, rebecca, pauline, renata, anna och emelie hade köpt två finfina födelsedagspresenter till mig! Gulligt va?
Nu ska jag kolla på Roast på Berns här hemma, det är verkligen min humor, dålig humor, men fortfarande precis min sort haha!
Egentligen är jag hur trött som helst men jag ska orka se hela programmet.. jag ska.. jag... *zzzz*
Tjingeling<3

*trumvirvel*

För imorgon är ingen vanlig dag imorgon är det min födelsedag! (hahah EGO?!)
Hoppas att det blir någon superduper god tårta, för vet ni? Jag är sjukt sugen på något galet onyttigt just nu!
Just nu är jag barnvakt till lillasystern och hon sitter bänkad framför Nasse hittar en drake, eller sitter och sitter.. Jag tror faktiskt att hon har somnat på mina fötter.
kanske får ta och väcka henne sen.
hade som sagt prov i företagsekonomi idag, och det gick faktiskt bra! Som vanligt hade jag satt upp ett skräckscenario med en massa hokus pokus men så blev det inte som tur var. Det är väldigt skönt att ha det gjort iallafall. En annan sak som också är helt underbar är att det är Fredag idag, lovely lovely!
Trevlig helg
Tjingeling<3

gaash! My brain can´t handle more information!

Hjälp, mitt huvud känns som att det snurrar runt runt runt på min hals!
Satt mig för att plugga vid halv tio imorse (har ju stuidedag idag) fick faktiskt gjort jätte mycket då!
Sedan var det lunch avbrott klockan tolv, då åts det en supergod lunch på PAPI nere på stan (kyckling med stekt potatis och någon smörsky) mumma kardemumma!
Iallafall, när vi sedan kom hem från lunchen så var det tänkt att jag skulle fortsätta plugga företagsekonomi till provet imorgon. Men min hjärna liksom bara protesterade!
Det går verkligen inte att få in något just nu! HJÄLP?! Jag har prov I.M.O.R.G.O.N!!
Hoppas att mamma kan förhöra mig när hon kommer hem ikväll...
J*kla Affärsplaner, företagsformer, ekonomiformer och marknader!
Tjingeling<3

No broken legs!

Hejsan hoppsan små kolabollar!
Jag klarade av (läs;överlevde) dansen idag, Tjoho! Och vet ni vad?
Det var faktiskt riktigt roligt också, bäst var nog samba även om det ser 1000 gånger lättare ut när de gör det i t.ex. Let´s dance än vad det egentligen är..
Men kul var det iallafall.
Imorgon har jag stuidedag och för första gången så kommer min studiedag verkligen vara en Studiedag, Yeah, rock on eller hur?
hade typ hela skåpet med mig hem från skolan idag och väskan knakade till och med när jag traskade upp för trapporna helt mörbultad i axlarna, DÅ är det illa gottfolk! illa illa..
Ikväll är det iallafall Greys Anatomy som gäller, även om det inte var det nya avsnitten som jag mitt lilla nöt trodde att det var.. Men men, det är väl bättre än ingenting alls och förresten så kände jag inte igen programbeskrivningen när jag läste den innan. Så det kanske blir lite intressant ändå.
Nä, nu ska jag plocka fram glassen ur frysen och bänka mig framför TV:n, för jag har ju faktiskt läst tre (tid för chock) kapitel i Företagsekonomi boken nu! Duktigt eller hur?
Här får ni en liten bild på ett ljus, Tänkte att det kanske kunde lysa upp lite i höstmörkret..


Tjingeling<3



Samba, Swing och foxtrot?

haha, näe. Jag ska inte vara med i Let´s dance! Men jag ska faktiskt iväg och dansa med skolan idag.. hrm, ja vi får väl se hur det går.
För er som inte vet så har jag två vänster fötter, fast, eftersom att jag är högerfotad så kanske jag har två högerfötter... hah, skämt åsido.
Börjar sent idag och har egentligen bara tre lektioner vilket är väldigt skönt! Starttiden för skoldagen är 09,40 vilket innebär ovanligt lång sovmorgon. Och antagligen liite träningsvärk imorgon, men det får man stå ut med!
Ojoj, nu skriker gympaväskan att den vill bli fylld. Måste kanske göra som den säger.
Tjingeling<3

Jag fffrryser..

Godkväll gott folk!
Jag sitter här och huttrar i en fåtölj  framför tv:n, kan meddela att nya lägenheten är sjukt kall! Har en fleece på mig och fryser ändå.. Kanske håller på att bli sjuk?
Hm.. Tror att jag ska försöka få fyr i eldstaden som faktiskt bara är 2 meter ifrån mig just nu.
Hela kvällen har gått åt till företagsekonomi och Spanska, känner mig såå otroligt duktig och ska se efter om det finns någonting gottigt i skåpen ute i köket. Förhoppningsvis lite choklad, eller kakor.. Eller kanske lite glass? haha! GOTTEGRIS!
Imorgon har jag årets längsta sovmorgon (bortsett från loven då) börjar nämligen halv elva! Yeejj, sova, sovaaa!
Det gillar vi eller hur?
Efter flytten mår mina naglar rent ut sagt skit och de skulle verkligen behöva piffas upp lite grann!
Gillar det Ljusrosa och Turkosa lacket bäst!
Tjingeling<3
nagellack

jag är såå trött!

Så nu ska jag bara duscha och sedan nanna kudde!
Har flyttat och joxat hela dagen lång nu ju!
Jag har tillochmed lyckats med bedriften att sätta ihop ett IKEA skrivbord (jag gjorde visserligen fel på första försöket, men det behöver väl ingen veta?)
Nu är iallafall mitt rum beboeligt och det känns väldigt skönt.
Nä, duschen kallar!
Tjingeling<3

Idag går flyttlasset!

Lite bad update här på sistonde.. Kanske beror det på att jag faktiskt flyttar idag! :) har hållit på och packar mest hela helgen och idag så går som sagt flyttlasset. Visserligen bara sisådär 200 meter till en större lya, men det är väl alltid något?
Nu ska jag snart ner på Brunch med mamma och alla som ska hjälpa till med flytten , är galet hungrig!
Blev kanske ett lite kort inlägg, men snart kommer det ett med lite bilder på mitt nya rum.. Måste liksom bara få in lite möbler där först.
Tjingeling<3

ojoj, nu är det lite bråttom!

Hejsan!
Har typ lite bråttom för tillfället. Ska snart sprinta iväg till Mamma och hämta lite pengar, sedan gå bort till vårdcentralen där jag ska få min första spruta mot livmoderhalscancer.. Har hört att den gör ont! HJÄLP!
  Tur att Linnéa hänger med så att hon kan hålla mig i handen..

Kan ni tänka er att jag slutade för 40 minuter sedan och redan är hemma och har käkat lunch!? Japp, så snabbt går det när man har en toast maskin!
Jag gjorde Toasts med ost, skinka, champinjon, majs och créme Fraiche till lunch idag. Och ikväll blir det som sagt någon Pasta a la italia med Linnéa. Och såklart B&J´s.. Hallå, den är liksom obligatorisk!

Oj, nu måste jag rusa.

Tjingeling<3

Off i Go, the shrimpsoup is waiting!

Hejsan Hoppsan allesammans!

Tänkte bara meddela att mitt nya rum nu är färdigmålat och klart för inflyttning! Wihooo! Visserligen har jag färg typ.. Överallt, men sådana smällar får man ta om man ska vara händig.
 Nu ska jag och mamma iväg på middag hos en kompis till mamma och jag tror att det blir räksoppa, mumsigt värre va?
Sedan så finns det ju faktiskt en eller två bitar blåbärs/rabarberpaj från igårkväll kvar. Och kanske tillochmed lite vanlijvisp! ååh, en god kväll väntar alltså för min del.
Och inte att förglömma så är det ju idol också, men det känns som att jag kommer sova sött i soffan 15 minuter in i programmet. Är trött så det står härliga till idag!

Tjingeling<3



På Fredag är det dags för Emma och Linnéa att ha tjejkväll och ItalianDinner står på Matlagningsschemat tror ni att det kommer se ut såhär då?

Up for School!

Guten morgen (?)

Haha! nä, min Tyska är inte på topp.. Kan kanske bero på att jag aldrig läst Tyska? 

Ska snart föna håret och ge mig av till skolan, idag står FeA inlämning, Beeptest och sedan ShA redovisning på schemat. Sterssigt och blää!
Men ikväll blir det iallafall soffan som gäller, eller kanske lite nerpackning i flyttlådor?  har ju ltie att göra på den fronten.

ha en bra dag!

Tjingeling<3

Rubriktlöst inlägg..

ååh, jag är verkligen sämst på att hitta på rubriker som passar till inlägget! Hur svårt ska det vara liksom!?
kan kanske bero på att jag är trött (som alla andra dagar), så jag skyller på det..

Idag har jag verkligen itne gudarna på min sida, för, nästan, precis allting har gått åt skogen (eller vart det nu tar vägen). Som t.ex. Skulle jag precis göra mig lite mellis i form av Keso m. Sylt, och lite mackor + Té.
Och till en början var Keson här hemma slut, så då fick jag gå upp och köpa en ny. Sedan väl i affären så bara hoppade en choklad ner i korgen också, jag betalade för allt, men när jag kommer hem så finns det ingen choklad i påsen! När jag en stund senare kommit över denna smärre tragedi så ska jag hälla upp mitt té i en kopp, självklart ska olyckorna fortsätta så då missar jag koppen totalt när jag ska hälla på VARMT vatten. Och alla som har hjärnorna med sig kan gissa vart vattnet hamnade istället?
Jo justdet på mina ben!
ja, ni kanske fattar var jag vill komma med det här?
Jag har O.T.U.R idag!

Men det positiva är iallafall att jag nu sitter med keso, mackor och en kopp té. Om än lite försenat..


Tjingeling<3


I smell... Applepie

mm. För just en sådan står i Våran alldeles egna ugn just nu.. Och om sisådär 4 minuter ska den vara färdig!
Förhoppningsvis så har vi lite vipsgrädde hemma också så att det kan bli lite kolagrädde till, sounds good huh?
Tycker faktiskt att jag förtjänar det efter *allt*mitt pluggandet nu på morgonen, men jag hoppas att jag gör lite mer Spanska i eftermiddag innan jag ska iväg och träna. Annars blir det såå mycket att göra i veckan!

Lockande?






Igår letade jag ju som sagt klänning på stan med Linnéa, dock hittades ingen. Det blev också en god-fika på Espresso house, med Scones och grejor!
Scones är verkligen en underskattad vara, Speciellt när de innehåller Hallon och Aladinchoklad, ellerhur Nea?






Tjingeling<3

Two friends talking about their future..

Hejsan!

Trevlig Lördag?
Själv har jag varit på stan med Linnéa idag, Skulle ha köpt en klänning men hittade faktiskt ingen! INGEN ALLS!
Istället blev det en hel del planerande av framtiden. Jag och Linnéa vill ju nämligen åka på en låång trip tillsammans efter studenten och insåg idag den bistra sanningen att vi nog skulle behöva hitta varsitt jobb först..hm, men vad gör man inte för att få se världen?

Ikväll ska jag bort till Emma (min kusin) och käka middag med henne, Taco-kväll blir det nog. Sedan såklart det vanliga med hyrfilm och B&J + lite godis.. Eller kanske vi bakar något gott? Det brukar ju bli ganska så bra!
Har dock inga idéer på fimer som vi kan hyra.. Finns ju en del som står på listan över filmer som jag ska se, men änsålänge går de bara på bio.. Fast Valkyria med Tom Cruise skulle jag vilja se och den går faktiskt att hyra nu! undrar om Emma vill se den?




....?


Tjingeling<3

Togheter we can create magic

ååh, en lite present från pappa tittade fram idag!
Och jag som verkligen behövde en ny mascara, den jag har kliar så galet mycket i ögonen..

Tjingeling<3

Aloha!

Hallå kära läsare!
Och god Fredags eftermiddag på er.

Idag höll jag på att gå i taket för det var så mycket grejor som skulle hinnas med, hittas och göras. Man kan verkligen säga att människan inte är byggd för stress, men det visste ni säkert redan.. 
 Efter skolan (stannade kvar en hel timme för att göra klart en grej) så sprang jag iväg till gymmet på friskis för att få rensa ut tankarna lite, och sagt och gjort, nu är huvudet helt tomt.
Haha!
Närå, så mycket tränade jag inte. Men det var skönt iallafall!


Ska snart dra igång med operation lära sig spanska glosor. Inte så lockande en Fredagskväll kanske. Men helt ärligt talat, är det någonsin lockande med glosor?
hafr även lite uppgifter i Företagsekonomi som ska skrivas och Mailas. Men det får bli en annan dag, här tar vi en sak i taget vettni.



Egoist?
Javisst!

Tjingeling<3

Freeedag!

fredag fredag fredag fredag!!!

Did i mention that it is Friday today?!


Teambuilding dagar på.. Landet?

Tjeixen!

Dålig uppdatering här på sistonde va?
Detta lilla problem beror främst på att jag har varit i Kolboda på Teambuilding med skolan.. Två dagar på landet, och sammanlagt åtta timmar i buss.
Men det har varit kul och det är väl det som är meningen?
Är dock väldigt trött efter alla bravader i Småland (kolboda ligger vid Kalmar) får förhoppningsvis ta igen lite sömn över helgen!

Just nu strömmar Lars Winnerbäck ut genom min dators högtalare, måste tyvärr medge att två av hans nya låtar inte alls är lika bra som tidigare låtar. Synd tycker jag, men vad gör det när alla andra låtar är så bra att man får gåshud?

Och nu är det altså Fredag imorgon, jösses vad snabbt tiden går när man missar Måndag, Tisdag och Onsdag i skolan. Dessutom är både Torsdagar och Fredagar väldigt lugna. Idag har vi tillexempel tagit en mysfika på Level nere i stan, och inte haft det speciellt ansträngande alls :)
Skönt var ordet, och man får ju passa på att njuta medans det varar för snart kommer väl, ja, allt på en och samma gång.

Tjingeling<3


Rubriktorka

 

 

God Söndag!

Mätt, belåten och nytränad sitter jag nu helt slut och försöker att packa inför den lilla Team Buildingen med Skolan imorgon.. Bilderna ovan ger en liten hint om vad som precis åts här hemma, nämligen Chili con carne med ett supergott bröd till! Mummms!

Som jag sa så har jag tränat idag också (duktiga jag) och känner nu att träningsvärken kommer att sitta som en smäck imorgon. Tur att jag ska sitta på en buss i fyra timmar då.

Och förresten. jag hoppas verkligen att ni såg matchen igår?! Shit, så spännande har det inte varit sedan Sverige-Paraguay i VM 2006!
ååh, fotboll är så härligt!

I brist på annat att skriva ska jag nu stryka lite grejor som ska med imorgon :)

Tjingeling<3


OjOj, här går det undan.

Hej Hej!

Jag är fullt upptagen denna dag med att riva ner tapeter med hjälp av en ångmaskin! Riktigt kul faktiskt, och jag och mamma har värsta Teamworket! haha!
Nu har vi visserligen tagit en lite lunch och fika paus. Med Apgod tomatsoppa och massa mackor :)
Tror (och hoppas) på att det ligegr lite Magnum glassar och väntar på mig i frysen.

Imorse kära läsare, så var jag hör och häpna på gymmet! Det var faktiskt riktigt skönt att bara få springa på löpbandet ett tag, men eftersom att jag förtillfället är av den otränade typen så kändes benen väldigt mycket som spaghetti när jag senare traskade hemåt i regnet. För regnar kan jag försäkra er om att det gör här, och inte är det små droppar inte. Nädå, här Ö.S.E.R det ner! Mysigt mysigt.

Tjingeling<3



Note: Nu har Kaffet och glassen kommit in i bilden också!




I feel the autumn coming!

Good day mate!

Någon mer som uppmärksammat höstens lilla intrång här i Nedre delen av Sverige? Jag har iallafall gjort det, idag har det blåst och regnat om vartannat. Nu skiner solen visserligen men det har den inte gjort mycket idag..
Men visst är det lite mysigt på ett sätt, När jag kom hem idag t.ex. Så regnade och blåste det jätte mycket, så då satte jag mig i soffan med min stoora Starbucks kopp fylld med te och började redigera lite bilder.
var super frusen efter den (korta) promenaden hem från stan, lunchade nämligen med Anna idag :) Och vad passar då bättre än en kopp te?

just nu kollar jag på tv och funderar på om jag orkar gå och hyra någon film att glo på ikväll. Har inte riktigt bestämt mig än. Vill jätte gärna se Valkyria, ni vet den med Tom Cruise, men den lyckas ju vara uthyrd hela tiden.

Här kommer en liten bild på min *hrm* fina? håruppsättning dagen till ära..



Tjingeling<3



Nu ska det pysslas.

Hallå Hallå!

Vet ni vad jag har gjort idag?! Jag gjorde någonting väldigt.. Olikt, mig.
De som känner mig vet att jag inte är den mest kreativa människan här på jorden, men idag så gick jag ändå till en supermysig affär här som heter pärlhuset och köpte grejor så att jag nu kan göra mitt alldeles egna armband!
Jag köpte allt som behövs, fina berlocker (vilket förresten fanns i MÄNGDER, glas, silver. Allt!) kedja, lås och grejor att hänga berlocker i. Så nu är jag redo att sätta mig att pyssla ihop mitt egna fina unika, förhoppningsvis, armband!

Snart kommer helgen till oss igen och det ska bli otroligt skönt. Lördag blir fotboll hela dagen eftersom att Arsenal först har match vid fyra och sedan spelar ju faktiskt Landslaget klockan sju också! Så det blir fullt upp.
Dessutom måste jag göra armbandet och packa till Kolboda.
  Om jag inte redan har berättat det så ska alla ettor på min nya skola åka på "team building" Måndag - Onsdag nästa vecka och det måste man ju faktiskt packa till eller hur?

Ikväll dras gamla barndomsminnen upp igen då det blir pannkakor till middag (och nej, det var inte jag som bestämde det. Det var faktiskt mamma..) Förhoppningsvis blir det lika gott som det brukar vara med pannkakor. Såklart med mycket sylt och grädde eller smör och socker.. vad har ni på era pannkakor?

Igår spred sig doften av nybakat i lägenheten. Plommonpaj (leilas recept ofcourse)
Pics kommer här..

Vet faktiskt inte varför bilden blev så konstig här? Suddet på nederkanten fanns inte där innan, hm blogg.se som krånglar kanske?

 

Tjingeling<3


Now I´m Back!

Tjena!

Ja, då var det Onsdag idag. Helt okej dag i skolväg, däremot så är det i mitten av veckan och helgen känns just nu ganska avlägsen. förhoppningvis ändras det imorgon!
  Efter sista lektionen idag hade vi utprovning av våra skolkläder, och nej vi har inte skoluniform, utan det är hoodtröjor och mjukisbyxor jag pratar om.
Skulle egentligen haft en redovisning sista lektionen men min grupp hann inte så det får väl bli imorgon då antar jag?

Och just det! Vet ni vad?
Inspelningen av SATC 2 har ju dragit igång för fullt bort i NY och jag kan knappt vänta på att få se filmen. Desvärre kommer den ju inte upp på duken förrän i början av nästa år.. Men tllsvidare får alla SATC lovers nöja oss med bilderna.

 

 

 

Looking good so far?

 

Tjingeling<3


Hungrig? Alltid..

Hejsan hoppsan!

Ännu en skoldag avklarad, skönt eller hur? Måste snart ta tag i matten som ska vara klar på Torsdag men känner ingen större vilja att göra det nu, så då får det väl bli senare..

märkte att jag faktiskt inte hade något kul att skriva så ursäkta för detta totalt meningslösa inlägg. Vad kan manb säga? Skrivar takterna är kanske inte på topp idag?

Tjingeling<3


RSS 2.0