La pizza

ÅÅH! Måste bara gör reklam för La pizza här i staden! De måste ha dem godaste pizzorna i hela Svea-land.. Idag tog jag en med Parmaskinka och mozzarella m.m. Hela slank ner illa kvickt och nu sitter jag här sprängmätt som vanligt..

Tänkte bara säga det, så nästa gång det är Pizza time.. Gå dit då!

Tjingeling<3

Grattis Mamma

Tjenare vilket vädet det är ute idag då!
Sitter på altanen med Laptopen i högsta hugg och försöker få lite saker gjorda, kan ju säga att det var en tuff match att få ut den lilla maskinen hit. Förlängningssladdar här och laddare där, men nu är den ute iallafall!

Solen skiner och det måste vara runt 25 grader ute (orkar inte gå och titta på termometern). Underbarhets faktorn är hög!
Och för ovanlighetens skull så är det faktiskt nästan helt vindstilla här också, vädret brukar ju ha en tendens till att blåsa lite mycket ibland. Men det vet väl ni, så varför skriva det här?

Om 2 dagar sitter jag i en kanot och paddlar för fulla gubbar. Hajken närmar sig och ikväll är det packnings dags. Usch, jag kan verkligen inte packa saker. Tar alltid med mig för mycket mojs! typ 4 par skor och 3 par byxor
när jag ska vara borta i 2 dagar, för att jag kanske kommer att spilla något... Nä, jag borde gå en *hur man packar* kurs. Ni har händelsevis inte hört talas om någon sån?

Mors dag är det ju idag också, glöm inte det!
Mamma vill egentligen inte fira det så mycket, men eftersom att jag gillar att fira så ska vi nog se till att det iallafall blir lite Mors-dag feelings här hemma.
Pizza nere på stranden blir det till middag idag, det kanske räcker?

Njut nu av sommarvädret, för man vet faktiskt inte hur länge det stannar!
Tjingeling<3

Countdown..

Godkvällens!

Halvligger i soffan och zappar lite mellan alla tusentals kanaler, men snart börjar Robinson finalen och då är det den som gäller!
Vem håller ni på?
Själv har jag nog ingen dirket favorit, men Jarmo är ju faktiskt bra, och Anna och Nina och.. Äsch!
Alla är ju för sjutton bra. Vet faktiskt inte vem som vinner!?

Middag har intagits här hemma också, på altanen i kvällssolen faktiskt. Såklart med den obligatoriska Mys-tröjan(slottet-tröjan) på!
I middagen idag hittade man Merguez korv, potatis, sallad, aubergine, zucchini m.m. Gott va?
Glass kommer nog också att plockas fram lagom till Robinson sen. Köpte en ny när vi handlade innan, en GB gräddglass med smak av äpple&kanel..Spännande Spännande.. Sen finns det ju alltid en B&J i frysen om det skulle krisa.

Skrev ju tidigare idag om mina små H&M saker, här kommer ett smakprov på tröjan
|
|
v


Tjingeling<3

Money for a good thing

Hej hopp!

Ska snart ge mig ut i solen och försöka få lite färg, men innan dess tänkte jag bara slänga in ett litet inlägg..

Har varit på stan med mamma hela dagen och där köptes det ett par byxor från H&M och en *fashion against aids* tröja som också är från H&M, Sedan lunch på dunkers och nu har det blivit lite plugg och Stockholm maraton (på tv:n offcourse)

Underbart väder är det iallafall utomhus idag, nästan 25 grader och vindstilla! Hoppas att detta vädret håller i sig till hajken bara...

nä, nu ska jag bege mig ut i solen..

Tjingeling<3

Help me, i can not move my legs!

Hejsan hoppsan!

Det var ett tag sedan jag var så här slut i benen, vanligtvis efter att ha varit ute på någon sorts träning brukar jag ändå vara hyfsat pigg. Men nu är det som om benen har gått i ide för dagen.
2½ timmes orientering har alltså satt sina spår..


Men nu är det Fredag och helgen väntar. Dock är den fylld med plugg, men jag är iallafall ledig och kan sova på morgonen! Det är ju alltid något.
Hoppas att det gick bra för er andra på orienteringen också!

Om några minuter ska jag hjälpa mamma att handla mat till dagens middag (hon hatar att handla själv)  så det kanske blir nya marabou som slinker ner i korgen. Linnéa berättade nämligen när vi orienterade att marabou hade kommit ut med en ny smak, Jordgubbe! Gott va?

Tjingeling<3


Ny teknik = väldigt avancerat

Hello Darlings!

har varit ute på en lång och blåsig promenad, väldigt blåsig.. Känner mig faktiskt som en hund som har hängt ut med huvudet från rutan på motorvägen just nu.
Återhämtar mig iallafall från den blåsiga promenaden framför V.Ä.N.N.E.R, det funkar ju alltid!

Imorgon är det Fredag *plats för jubel* och det betyder orientering med skolan. Hm.. Jag som knappt hittar när jag går, hur sjutton ska jag hitta springandes?!
Tur att det är där jag i vanligafall brukar jogga, det kanske ökar mina chanser att faktiskt hitta någon kontroll och komma i mål på en rimlig tid.Hoppas jag....

Svar får ni imorgon.
Tjingeling<3


Ett paket vid dörren..

God eftermiddag på er!

Sitter och lyssnar på lars Winnerbäck för tillfället, finns det någon svensk artist med bättre texter egentligen?! helt underbara. Skönt att få drömma sig bort ibland, eller hur?
Speciellt efter veckans segaste dag, Den eviga Torsdagen. Känner verkligen att min effektivitet i skolan ligger nere på noll just nu. Haha, borde kanske bli ändring på det till hösten?

Det väntade ett fint paket på mig när jag kom hem från skolan innan..
och i det fanns det *trumvirvel..*
Två filmer! Tjoho!. Vi (läs;jag och mamma) beställde dem i förrgår från cdon.com.
Nyckeln till frihet och pappillon blir det alltså till att titta på i helgen (båda två ligger faktiskt på min lista över filmer som ska ses innan nyår).
Har hört att nyckeln till frihet ska vara helt fantastisk och att det är en sådan film som man inte får missa. Låter väl ganska bra?

Såg ju som sagt också CL-finalen igår, satt som på nålar (as usual) och det gav ju faktisk resultat denna gången då barcelona vann med 2-0.. Now you know how it feels to loose a game Ferguson.
Närå, synd om dem förstås.. Eller..?
Nä faktiskt inte!

Tjingeling<3

oo, en underbar kväll väntar!

Hejsan gott folk!

Segar hemma vid tv n, försöker att ta mig i kragen och börja på mitt bildprojekt. Men, det kan vänta...
Tyra Show är på just nu och Nobless, keso och te gör mig såklart sällskap framför dumburken. 
Ska nog lägga in lite ny musik på Ipoden också, vet bara inte vad för musik.... (I-landsproblem)  

Ikväll väntar en härlig kväll. Först en Golftur på nio hål och sedan är det ju Champions League final. Barcelona- Man U.
Go Barca säger jag bara! Kommer att sitta klistrad vid tv n.
Känner mig verkligen som en kille/man när det kommer till fotboll, blir verkligen sur om någon stör. Det är liksom min heliga stund...haha**

Oj, höll på att glömma. Vi lagade ju mat på spanskan idag, det blev faktiskt väldigt gott! Vi var ju tre stycken som var hemma hos mig och lagade tortillasnittar och de andra grupperna var hemma hos andra. Sedan åts maten i lärarrummet (som btw var jätte mysigt). Men eftersom att min grupps rätt endast tog 30 minuter att tillaga, vi hade 3 timmar på oss! överdrivet jag vet, så hade vi ju 2½ timmes håla! haha, Nice dag!


Tjingeling<3





Som de flesta säkert känner till är jag Arsenal fc trogen, denna blid är från London och Emirates Stadium 2007. Har bilder inifrån också (var på en rundvisning) bla. från duscharna...;)
men tyvärr har jag inte rättigh. att visa dem i Bloggen...


Ugly Betty time!

Sitter i soffan och kalasar på mammas födelsedagstårta (made by me!) efter en supergod middag på Olsonsskafferi. Jag tog en risotto med pilgrims musslor och lite annat gott, känner mig nu dock som en uppblåst ko!
Nu har mamma förövrigt öppnat den sista presenten som jag inte kunde avslöja innehållet i tidigare, i den fanns det en hudkräm. Mamma har nämligen en tendens till att låna min favorit hudkräm hela tiden och nu har hon en egen, precis likadan.  

Tittar på Ugly Betty, trots att jag egentligen borde göra Tekniken och/eller Bilden.. Men orkar faktiskt inte. Den får väl göra sig själv imorgon. Tänk om det verkligen var så att man kunde programera in alla projekt osv. Så att de gjorde sig själva, gudars vad man skulle tjäna pengar på det då!
Haha**

Imorgon ska vi laga mat på spanskan så hela föriddagens lektioner missas! Tjoho! Känns verkligen som att vi skulle kunna göra bättre saker med våra liv än vara i skolan på dagarna nu..


Ha en bra kväll!

Tjingeling<3


Dinner in the city

Halloj!

Ska snart ner på stan med mamma för att äta födelsedagsmiddag med henne, 44 år blir min älskade mamma idag Grattis till dig!
Och duktig som jag är *host* har jag köpt två presenter som jag faktiskt är riktigt nöjd med, kan dock inte avslöja den ena här då mamma kanske läser?
Men den första som jag ahde köpt (som hon fick imorse) var en Thomas Sabo berlock till hennes TS halsband.

Just nu är det SATC (sex and the city) på tv, och Charlotte har fått ett utbrott på sin man som vill titta på tv under sabbats middagen! haha, stackars lilla Charlotte...

Vad har ni gjort idag?

Tjingeling<3

Håll ut!

Hej hopp!

Ny bloggdesign är under produktion i precis detta ögonblick, så om bloggen då och då ser lite mysko ut så vet ni varför..

Tjingeling<3

T-shirt store!

Hej Hej! 

Hemma efter dagens "trevligheter" och idag var det faktiskt min tur att göra nationella i Eng (sista delen, muntligt) Skönt att ha alla gjorda! Nu är der inte många saker kvar att göra, lämna in och skriva..
Gick ner på stan efter skolan, köpte en ny Cosmopolitan och sedan blev det en tur in på Body Shop också. Tror nästan att det har blivit min nya favorit affär!
Såg även att T-shirt store har öppnat på stan, Jippie! Den affären är verkligen helt underbar, riktigt snygga och roliga T-shirts finns att köpa där!

Ikväll är det lite SO plugg som gäller, och kanske en promenad med Mamma i det fina vädret?
Äntligen känns det som att sommaren är här för att stanna *peppar peppar*. Man kan ju iallafall hoppas att solen skiner på oss under hajken som infaller nästa vecka.
 Sedan är det en vecka i skolan och efter den SKOLAVSLUTNING! 
Tjohoo!

I hope that the sun shines on you.

Tjingeling<3

Vattenlöslig färg som inte går bort med vatten..

                            
                        





Goddagens!

Har målat min bro nu (ett jäkla tjat om bron va?), pappa och jag letade bland färgburkarna i källaren och hittade tillslut en med en vattendroppe på. Hm, bra då är den vattenlöslig tänkte vi!
Men inte då, efter många försök med bla. aceton så har jag fortfarande färg lite varstans på händerna. Kul? knappast...

Under morgonen har jag spelat nya WII spelet med Ronja, slog faktiskt världs rekord 2 gånger! haha!
har man lite att göra så har man eller hur?
Skulle egentligen ha spelat golf med pappa idag också, men om regnet fortsätter att falla så fint *host* från himlen så blir det väl inte så mycket med det antar jag.
Och isåfall blir det väl till att fortsätta med min lilla filmlista som jag så duktigt började på igår, fortfarande inga förslag?!
Målet är att ha sett alla filmer på listan innan nyår, good luck!

Imorgon börjar verkligeheten igen (läs;skolan) men alla vet ju att för varje dag som går, blir det en dag mindre till sommalovet och frihet, Underbart är de enda orden som räcker för att förklara detta fenomen!
Tänk om skolverket gör som de har sagt och kortar ner sommarlovet! USCH! Hur kan man ens tänka tanken? Ungdomar och barn behöver sin ledighet, sådeså!

Ha det bra i regnet!
Tjingeling<3

movies that should be seen

Håller just nu på med en lista över filmer som jag verkligen borde se, har kommit en bit men nu står det helt still! Vilka filmer borde man se?

Förslag?



Och glöm inte att klicka här
|
|
v

http://www.gratis5.se/user/register/Emma


Tjingeling <3


Nybakad rabarberpaj och WII

Hej!

Känns som Söndag idag eller hur? Nice att det faktiskt bara är Lördag så att man har låång sovmorgon imorgonbitti!
Sitter i soffan med en mage stor som en ballong efter kvällens alla godsaker (soppa med mozzarella & rabarberpaj med vaniljvisp), hoppas att lilla laktosmagen lugnar ner sig snart....

Ett besök på stan har det blivit med pappa idag också. Köpte mammas födelsedags present och pappa shoppade loss på ett nytt WII spel, kusmi  te, choklad från Sofies butik (<3) och lite böcker..
Det var egentligen inte meningen att det skulle bli en stor shoppingtur men så blev det iallafall, och kul var väl det?

Om ni undrar varför headern sitter så mysko så är det för att Jag inte får någon ordning på den alls. Ska nog skicka ett litet SMS till Fransson sen och fråga vad jag ska göra..?
Men fin är den iallafall (Tack FF!)
Kanske att jag lyckas få ordning på den under kvällen, men det är inte så troligt..
Det är ju faktiskt Robinson på dumburken och det vill man ju inte missa! Läste att det skulle vara ett bra avsnitt ikväll (brukar det inte vara det förresten?) så det blir säkert roligt!

Hakar på Franssons grej med gratissidan och länkar till den här. Tänk på att du får 25 poäng extra om du anger mig som värvare..!
(jag ska inte bli försäljare, jag vet)

http://www.gratis5.se/user/register/Emma

Tjingeling<3

Building my bridge in the rain

Yes! Äntligen är min envisa bro klar!
Lite små skavanker här och var, men ingen ska väl granska den med förstoringsglas?

Fransson håller förresten på att göra en ny blogg design till mig, så snart sker det en liten upp piffning här!


Tjingeling <3

Dualit elvisp




Hejsan hoppsan!

Talang time hemma hos mig, lillasyster är sjuk och sitter med Marie i en soffa. Jag och Pappa sitter i den andra och shoppar köks-prylar på nätet. Vet inte varför, men av någon anledning så är det alltid roligare att handla från nätet.. Konstigt.
På soffbordet står det en tallrik där det för 10 minuter sedan låg tre chocolate chip cookies (hemmabakade och stora som tefat). Nu finns det bara smulor kvar på den tallriken, men gud så goda de är!

Tidigare idag var jag, pappa och lillasyster ute och tittade på nya TV-aparater, hittade en som jag faktiskt gillade väldigt mycket men jag vet inte om pappa tyckte att den var lika fin som jag tycker. 
 Får väl starta operation övertalning kanske.

Ha det bra i sommarvärmen *host*
Tjingeling <3

A day off



Godkvällens!

Har varit en lugn dag idag. Vaknade hemma hos Anna, käkade frukost och cyklade sedan hem igen.
Resten av dagen har spenderats i bikini ute i trädgården, med uppehåll för en kort joggingtur (20 min). Och sedan grillning till middag.
Men imorgon är det slut på slappandet då jag ska bygga min bro och spela golf, fast ledighet är ju alltid ledighet eller hur?

Sitter och finurlar på om det är någonting special på tv ikväll.. Kanske blir det en hyrfilm från TV:n? Känner för någon riktigt myspysig film, några förslag kanske?
Känner mig verkligen urusel på att komma på bra filmer att se på. Och då tycker jag ändå att jag tittar ganska mycket på film, men jag kanske har fel då..

Hoppas att ni har en bra ledig Torsdags kväll!

Tjingeling <3

Onsdags Fredag

Hejsan!

Ska snart hoppa på cykeln och trampa mig bort till Anna, Filmkväll står på Schemat.
Ett problem bara, vi kan inte komma på en enda film som vi kan ha på filmkvällen! det står liksom helt still i huvudet. Elin sa att hon tyckte vi skulle se Eternal sunshine of a spotless mind och Linnéa sa senare att den var jättebra så det kanske blir den. Men EN film kan vi väl inte bara ha?! Tips tack?

Ledig i fyra dagar nu, känner att det är välbehövligt nu (trots att det var typ 2 veckor sedan vi hade det sist) men iallafall. Ska plugga teknik och So någon av dagarna. Har faktiskt varit duktig och satt upp som mål att min bro-modell ska vara helt klar på Måndag. Hmm. lite bråttom kanske..
Hoppas att solen skiner några dagar nu, jag skulle ju inte tacka nej till lite solande i trädgården. Men samtidigt kanske det blir en regnig sommar om all sol och värme kommer innan sommaren? i såfall vill jag inte ha sol i helgen, I-landsproblem någon? haha!

Nu ska jag packa ihop allt mojs som ska med till Anna, käka något och sedan cykla. Vi hörs imorgon!

Tjingeling <3



Bild från spontan fotograferingen med Fransson!

Spontanfoto under ett körsbärsträd.


Hemma från föräldramötet igen, där det gicks igenom massor av grejor inför hajken 2-4 Juni. Är fortfarande kluven till hur det kommer att gå, men roligt blir det säkert!
Gick hem tillsammans med Fransson efter. Vi hittade faktiskt ett körsbärsträd som vi stannade vid för att fota. Jag agerade modell och Fransson var såklart fotograf, det blev faktiskt fina bilder och jag hoppas att lilla FF kommer ihåg att maila dem ikväll..

Nu är det Tv som gäller och såklart att lägga in bilder från spexfotot tidigare idag. Får se om det dyker upp några här på bloggen ikväll eller om de kommer någon annan dag.

ha det bra
Tjingeling <3

Spexdags




Hejsan hoppsan!

Idag var det spex-foto på schemat, jösses så kul det var! Alla hade superbra "kostymer" och vissa kände man knappt igen!
Ska bli så spännande att se hur alla bilder blev, förhoppningsvis så ser man någorlunda bra ut..
Annars har det varit en ganska lugn dag. Bara två hela lektioner och det var ju inte precis så att man var högaktiv på dem, själv satt jag mest och läste och/eller pratade med de andra.

Ikväll är det föräldra+elev möte inför hajken, så det blir väl till att ta sig dit då, tyvärr får jag nog lite tajt om tid så risken är att jag kommer sent men det gör ju ingenting, hoppas jag?
Sommarlovet är ju som sagt om 4 veckor, men innan dess ska vi ju då genomlida denna hajk. Jag är faktiskt osäker på hur det kommer att gå, förhoppnings vis går det bra.

Nu är det plugg som väntar, närmare bestämt Engelska och teknik. Inte de roligaste ämnena kanske men jag tröstar mig med att det är mina sista stora arbeten som ska in i Nian, tjoho!


Tjingeling <3

Spexfix

Halloj!

Spexfix oxh teknik plugg-dag idag. Har faktiskt varit duktig och gjort en ritning på min framtidsbro i skala! och fixat lite grejor till spexet imorgon. Haha, det kommer att bli sjukt kul att se alla i sina "vackra" kostymer... att vi ska fotas ute (om vädret tillåter) är ju faktiskt ett stort plus.
Har faktiskt hunnit med en långpromenad med mamma idag också. Vi hälsade bla. på mammas kompis som precis har köpt en liten golden valp.. Så otroligt söt, helt underbar! Harry heter han och jag känner på mig att jag om några dagar kommer att kidnappa honom.

Spex sakerna fixades på väla. och där köptes det även en ny bikini-överdel (matthew Wiliamson) och två böcker (en shopaholic får en syster och en Dan Brown bok, tror att den hette i cirkelns mitt) 
 
Oj, nu säger mamma att jag ska lägga ihop datorn, ska åka iväg med lite stuff till pappa.

Tjingeling <3

Basar




Hejsan!

Sitter helt stelfrusen i soffan och tittar på Man U - Arsenal, Heja arsenal!
Hela förmiddagen har spenderats på skolans basar tillsammans med hela nian + alla andra klasser (nästan), kallt som bara den är det ute, och blåser gör det också.. Menmen. Ikväll ska jag iallafall ha myspys-kväll hemma ,skulle ha varit hos Anna men hennes mamma hade blivit sjuk, så det blir hemmakväll istället.
Mamma har köpt Lindt sea salt choklad + att jag ska köpa en B&J sen hehe, så jag klarar mig nog.

Imorgon blir det ju som sagt plugg i massor och sedan är det dags för ännu en skolvecka, fast vi går ju bara 3 dagar så vi hinner kanske inte göra så mycket då iallafall..
Och hajken närmar sig också, vet inte om jag ser fram emot den eller inte. Men det blir väl bara att härda ut i två dagar och sedan är den ju över. Man kan ju alltid glädjas åt att det kommer bli många fina bilder till bildspelet!

Vi hörs sen!

Tjingeling<3

Oopsiedaisy




Godkväll!

Äntligen Fredag! Skönt eller hur?
Sitter just nu i soffan med mamma och tittar på Talang 2009, samtidigt som jag käkar fruktsallad med glass. Men jag ska snart gå och hämta Noblesse asken som står gömd i ett skåp någonstans (ni känner kanske till mitt lilla obsession för noblesse) haha! Min hy kommer att jubla, eller inte.

idag gjorde jag, förutom sv provet, även sista delen på NP-Kemi som var en laborativ del. Så himla skönt att ha den gjord!
Jag tror faktiskt att det gick ganska bra, men man vet ju aldrig med de där konstiga ämnena (läs: alla NO ämnen) Tur att jag valde att läsa Samhäll va?

Imorgon är det skolans årliga Basar igen, jag och FF ska fixa med citronerna, Haha! Hoppas att den Cashar in mycket
 (nian behöver det till avslutningsmiddagen). På kvällen är det Schlagerkväll hos AnnaPanna. Och sedan plugg på Söndag.
Trevlig helg eller vad säger ni ?

Hoppas att ni får en trevlig kväll!

Tjingeling <3

PS. FF, finns det någon Geisha kvar? DS.


Lugnet efter stormen.




Hejsan på er!

Gud så kul det var på Liseberg igår, vann till och med en 2 kilos Marabou Scweizernöt på ett sånt där hjul!
Tjejerna fick upp mig i Höjdskräcken trots min, ja, höjdskräck och jag tror aldrig att jag har varit så rädd i någon karusell någonsin! Anna åkte också höjdskräcken precis som hon lovade innan att hon skulle (proud of you!).
Oturligt nog så gick Kanonen sönder i början så därför hann jag inte åka den (jag lovar, det var alltså inte jag som fegade ur). Åkte även Balder ett flertal gånger, slängungor, lisebergsbanan, flumeride mfl.
Köpte såklart B&J också efter att vi hade käkat middag i form av korv med mos, haha! klassiker.

Idag började vi klockan 10,50, och tur var väl det då vi kom hem 23,10 igår och jag nästan somnade gåendes när jag skulle gå de 20 metrarna hem igår kväll. Så jag (läs: alla) var nog i stort behov av sömn efter allt tivoli kaos!

Imorgon var det egentligen meningen att alla i nian skulle göra den sista delen på NP-kemi, men eftersom att alla inte kommer att hinna det imorgon så ska jag och Anna mfl. göra det på Måndag istället. Då är det även spexfoto, haha, ska bli galet roligt att se hur alla kommer att se ut!
Jag ska nog vara en smånördig skolflicka med Knästrumpor, kjol, flätor. Ja ni vet, hela köret.
Och inte nog med det!
Jag ska även vaccineras på Måndag (hos skolsyster) 50 (!) minuter innan vi börjar... blä.

Trevlig kväll på er!

Tjingeling!


PS. A burning candle stands for hope DS.


You are better than all the rest.




Hej Hopp!

ojojoj, jisses så trött jag är! Har nog aldrig varit så utpumpad efter ett prov som jag är idag.
 Vet att jag missuppfattade hela sista uppgiften som var en laboration (alla brukar kanske säga så men jag missuppfattade verkligen frågan) menmen sånt händer eller hur?
Så nu är det bara att genomföra en lab på Fredag som är kvar sen är Kemin över!
så, slutpratat om det nu.

Var nere på stan med Anna efter skolan och fikade på Fahlmans, det blev en Chokladboll och en Ramlösa, oturligt nog så höll SD någon sorts tal precis vid uteserveringen (den ligger på ett torg) så det var massor av Poliser och arga människor där, störde kanske vårat Café besök något....
Men vi satt där ett tag, iallafall 40 minuter och hade det trevligt. Chokladbollen var förresten supergod!

Göteborg imorgon, ska bli så otroligt kul! Först naturhistoriska, min lilla hemlighet, jag gillar att gå på sådana muséer, haha! okej ingen hemlighet längre. Och sedan Liseberg, gaash jag som inte vågar åka ens hälften av alla karuseller! Hur ska detta gå?!
Där är jag verkligen en sann fegis, vet faktiskt inte varför jag inte kan åka något som går uppochner, snurrar runt eller är för högt men så är det tråkigt nog..
Skulle gärna ha varit en sån person som åker ALLT men icke sa nicke...





Bilder från Götet kommer såklart att dyka upp här! Oroa er inte.

Tjingeling<3


Take my heart and make it strong.




ååh, har suttit och lyssnat på Simply the best med Tina turner säkert 20 gånger nu. Hade glömt hur underbar den låten verkligen är!
Är verkligen en periodare när det kommer till vilken musik jag lyssnar på, just nu är jag nog inne i en power-låt period tror jag.

har förresten provat en ny B&J smak nu på kvällen!
En av de nya sorbeterna "Mango berry swirl" Huuur god som helst. Så nu ligger, inte helt oväntat, halva paketet och skvalpar omkring i min lite allt för mätta mage.  Men det kan nog behövas för att lugna mina Kemi nerver lite grann, alltså att inte ha en aning om vad det är som kommer på ett prov eller om man ens kan svara något sånär rätt på en enda fråga tar verkligen på krafterna kan jag meddela! Nä, FY!
Men, jag får väl tänka på hur det kommer att kännas när jag lämnar in provet imorgon och vet att jag ALDRIG mer kommer behöva göra ett Nationellt prov i Kemi någonsin igen (om jag inte vill såklart, men det är kanske inte så troligt).
å så härligt!

Ni får ursäkta mitt klagande på detta eviga skolarbete men vet ni vad gott folk?
Nu slipper ni snart det då sommarlovet närmar sig med stormsteg...


Tjingeling<3

I was searching for love and then i found you.

Goddagens!

Kastar mig ut i denna vecka med skräckblandad förtjusning, både för provet imorgon och för Liseberg på Onsdag (är ju inte riktigt någon hejare på karuseller) Men det ska säkert gå bra!
Tillbaka till provet imorgon, alltså jag fattar ärligt talat inte hur skolverket tänker när de lägger upp ett nationellt prov i NO, som verkligen är ett sådant ämne som alla ligger på olika nivå i. Ma, Sv och Eng kan jag förstå att vi har för det har man ju lärt sig sedan vad? trean?  Men NO?!
Menmen inte mycket att göra åt det nu eller hur?

Solen skiner iallafall idag, det var länge sedan den tittade fram känns det som och förhoppningsvis skiner den väl veckan ut så att man kan få lite färg nu, för det skulle kanske inte sitta fel?


Hoppas att ni ha fåttt en bra start på veckan

Tjingeling! <3

You never know what to expect.





Hallå Hallå!

Sluta tidigt = lycka!
Tänk vad lätt det är att uppskatta saker när man är i skolan, som idag fick vi sluta efter sista lektionen innan lunch vilket betyder lunch hemma som är 100 gånger godare än skolans och dessutom slipper jag stressa hem för att hinna göra mig iordning för kvällens 70 års partaj hos Farfar (åker klockan 4, slutar egentligen klockan 3 idag) Stressigt värre kan jag ju säga. Men nu slipper jag det, så tackar tackar!

Tiden i bilen ska fördrivas med hjälp av skolarbete.. I know i´m acrazy person studying on a Friday afternoon but it´s a great way to get the time to go right?
Snart är det duschen och tillpiffning som gäller ( kan inte fatta att jag precis skrev tillpiffning här, alla kan ju faktiskt läsa...okej den bjuder jag på) Var smart igår och tog fram kläderna för idag så jag vet exakt vad jag ska ha på mig, fast om jag känner mig själv så kommer jag att byta outfit en sisådär 7 gånger innan jag är helt nöjd, men så är livet som obeslutsam tonåring, kanske skulle skriva en bok eller göra en film om det?, eller kanske inte.

Oj, känner att detta lilla inlägg blev något rörigt, hoppas att jag inte gjorde er förvirrade!
förresten, Lindtasken representerar det som just nu står och retar mina smaklökar..

Take Care.. Tjingeling


Climbing every step of the stair.




Tjenixen!

Jisses vilket väder det är ute! Kan inte fatta att 4 dagar av Maj har gått åt till att blåsa och regna om vartannat. Helt otroligt tråkigt, speciellt när man ska cykla till skolan och det känns mer som början av Februari än något annat.
Då och då tittar solen fram men de stunderna går knappast att ta till vara på. Jag har ju inte ens varit ute och fotat med min nya kamera för sjutton, om regnar det i helgen så stoppar jag nog ner den i en plastpåse och fotar genom den istället för så här kan vi väl inte ha det?  (tack Hanna för tipset)

Pappa ringde precis och sa att det kanske kommer en leverans med bäddmadrasser (?!) hit innan han hinner komma hem idag, hm... Känns kanske lite mysko att bara bära in ett gäng med bäddmadrasser i källaren. Vad ska vi med dem till?
Aja, någon nytta ska de säkert göra. Vad vet jag..
Såg iallafall till min stora glädje att Elle hade trillat ner i brevlådan idag, Perfekt! precis vad jag behövde en dag som denna (skoldagen avslutades med 2 timmar fysik och teknik) ska slänga mig i soffan med en filt, te och en Chocolate Chip Cookie efter middagen och bara läsa, eftersom att det brukar ta ca 1-1,5 timme att läsa igenom en Elle så har jag ju att göra iallafall (att jag egentligen borde plugga behöver ju faktiskt ingen veta).
Nä pluggandet kan säkert vänta. Även om det väntar ett Nationellt i kemi på Tisdag... Är konstigt nog inte så jätte nervös som jag trodde att jag skulle vara, beror säkert på att NO-läraren sa att det här provet knappast skulle påverka betyget något. Skönt!

Vad har ni hittat på idag, någonting kul?


Tjingeling <3


oh, dear. I did not plan for this to happen!

Tjolahoppsan!

Vet ni vad jag gjorde idag.. Jag köpte min nya kamera! Didn´t see that coming.
 Det blev en Sony A200 efter mycket om och men, fördelen med den jämfört med Nikon D60 som jag också tittade på är att Pappa har gamla minolta objektiv som passar till min Sony. Bra va?

Sista Nationella i Matte för mig idag, helt underbart! Det betyder att jag inte kommer att ha en enda mattelektion mer under min tid i nian, åå, tror faktiskt inte att jag har fattat det än.. Men det ska nog sjunka in snart antar jag.
90% av rasterna idag har spenderats pratandes om Liseberg som det bär av till på Onsdag, hela nian kokar iprincip. Jag själv längtar också jättemycket. Lovade Anna idag att jag skulle åka kanonen med henne ,jag har aldrig i mitt liv vågat åka något som går uppochner, men nu har jag lovat så då ska jag upp! Anna i sin tur lovade mig att åka höjdskräcken, så vi får väl se om vi klarar av att åka både uppochner och högt upp i luften samma dag eller om någon av oss svimmar halvvägs.Only time can tell....

Förresten, visste du att det år 1993 fanns 89 stycken hemsidor på nätet?
Haha, utvecklingen går framåt..

Tjingeling <3


Un beso




Godkvällens!

Friends for life är ju ett välkänt uttryck, och jag har precis kommit på att det faktiskt kan betyda två saker.. Både vänner för livet. Men även vänner (tv-serien) för livet!
haha! kul va?! (kanske inte..)
iallafall så insåg jag att hemmagjord kladdkaka med grädde och tinade hallon är underbart gott till efterrätt såhär en tråkig Måndag, vardagslyx heter det med ett annat namn ;)

Har suttit i soffan ett tag nu och läst på det sista inför morgondagens sista nationellaprov i matte, Matte del C.
Trots att det handlar om problemlösning så känns det som den lättaste delen "peppar peppar" . Så det ska förhoppningsvis gå bra!
Skönt när alla nationella är över. Eller vad tycker ni?
Sedan är det lugnt resten av veckan., Aah, lovely!
Nästa vecka är det ju Göteborg som gäller på Onsdag (med hela nian)! Jippie! Ska bli så otroligt roligt, längtar som en tok!

Nä, nu ska jag gå upp i köket och kolla om vi har ingredienser till Chocolate-chip-cookies hemma. hoppas hoppas!

Tjingeling!

The last Samurai

Hejsan gott folk!

aah, underbart att vara ledig, don´t you think? Sitter i soffan och kollar på ett inspelat desperate housewives avsnitt, men ska snart göra mig iordning och dra mig neråt mot stan. Vad ska ni göra idag?

Igår låg jag och solade i parken hela eftermiddagen, tror att jag faktiskt fick lite färg då. Jippie! Läste även ut den bok som jag höll på med (shopaholic i New York) så jag ska nog inhandla nästa i serien idag :) Älskar verkligen Sophe Kinsellas sätt att skriva, antar att det är min typ av böcker hela högen..
Under gårdagskvällen tittades det på humorgalan, jag och mamma är nu världsföräldrar, och sedan på den sista samurajen med Tom Cruise. Otroligt vacker film! Se den!

Sedan är det ju såklart Robinson ikväll också, (ni måste tro att jag är värsta Tv nörden, och jag kan då säga att det bara stämmer ibland ;) )




ååh, ta mig tillbaka till Innsbruck...

Tjingeling

RSS 2.0