Svart

Black



Linser

Dagens händelse: Jag har fått linser igen!
Nu kan jag ju faktiskt se något när jag åker skidor på onsdag
Från Vallåsen förra året..


För dig

Lasse *Vinterdäck* Winnerbäck



Lycka

Wikipedias beskrivning på mitt tillstånd just nu.
*
Skrattfysiologisk process hos människor som kännetecknas av en rad hastiga ut- och inandningar tillsammans med rytmiskt växelvis spända och avslappnande stämband som tillsammans ger upphov till ett karaktäristiskt ljud.
Lycka är en känsla av varaktigt välbehag. Under de senaste decennierna har ett forskningsfält växt fram, lyckoforskning, som undersöker vad som skapar lycka i människors liv.
Glädje är ett känslotillstånd av tillfredsställdhet. När man är glad är man lycklig eller road, det är en positiv känsla. Människor uttrycker ofta glädje genom att le. Att välja glädje är möjligt. Ju mer medveten du blir desto lättare kan du skapa glädje i tillvaron. Du kan påverka ditt ego genom att ge och hjälpa. Det ger glädje. Enligt svenska glädjeforskare är givandet till ens omgivning en stark anledning till glädje.[1] Motsatser till glädje kan vara sorg och vrede.

Det där är lycka
De där två filurerna är lycka
Det där är också lycka
Mer lycka
Sommarkonserter är lite lycka de också
Avslutar det här lilla inlägget med min underbara syster som också gör mig lycklig
Puss på er!

Stockholm

Har precis bokat flygbiljetter till Stockholm i slutet av februari, kommer bli awesome!

110128

Hamnade i någon form av fredagskoma efter gymmet. Har ätit en god middag och halvsover framför handbollen nu, det går väl lite sådär för Sverige nu va?
Klockan tio börjar en riktigt grym film, The Oxford Murders, på ettan. Missa inte den!
Har lite Frankrike-abstinens... Tur att jag ska dit i sommar!



Sommar

Vill. ha. sommar. nu!


Denim

Köpte en jeansskjorta i tisdags, det trodde jag aldrig att jag skulle köpa. Men den var så fin när den hängde där på galjen, på 50% rea och bara ropade på mig..
Idag har jag den på mig, och vet ni?
Den är underbart skönt också..
Trött men redo för naturkunskap!



Macaroon

Jäklar vad jag skulle ge mycket för en sådan här liten rackare nu. Åh, så goda! Åh, vad jag saknar Paris!
*

summer of 11

Okej.. Skippa det jag sa om omysigt tidigare. Tog en Skypekonversation med lilla Fideli som åker till Val Thorens imorgon, kokade en kopp thé, gjorde lite mackor med ost och knäckte några bitar choklad. Drog av jeansen och drog på mysbyxorna.
Glömde förresten säga att Emelie bokade vår resa till Nice igår!
Vi (Anna, Emelie och jag) åker i Augusti och kommer hem tre dagar innan skolan drar igång igen. Gud vad jag längtar efter en vecka i solen med god mat, bästa sällskapet och en massa fest mest hela tiden!
Åh, min kväll blev just så mycket bättre också när jag insåg att jag inte börjar förrän 10.10 och slutar 11.10 imorgon.
Friday, bring it on!





Omysigt

Historiens mest omysiga torsdag väntar mig. Har huvudvärk, mensvärk och ont i knäet. Känner mig allmänt seg och degig. Inte okej!
Ryckte in på jobbet direkt efter skolan, var hemma sex och har precis slängt ihop en sallad som fick agera middag.
Nä, nu ska jag skärpa till mig. Måste plugga lite!

Dagens dos av Australien

1. Rafael Nadal åkte ur Australian Open mot David Ferrer..
2. Aussies hårvårdsprodukter, de bästa som finns!
3. I slutet av året kommer Oceanien, där Australien ligger, vara den enda världsdel (förutom Antarktis) som jag inte besökt.

Spring

Idag är det lite vårigt ute, trots att det snöade imorse. Solen skiner och om man lyssnar riktigt noga kan man höra lite fågelkvitter.
Blir helt sprallig av det här, hade tänkt träna idag också för att bli av med lite energi men jag har sådan PMS att jag bara vill lägga mig i soffan med en filt över mig och en kopp the. Konstig kombination det där..

keep it simple

Lite snyggt sådär...



12 timmar

Inatt sov jag tolv timmar, 12! Helt sjukt!
Har inte sovit så länge sedan jag var 10?
Iallafall, har spenderat min (något korta) dag hos Anna och jobbat med UF och bakat kladdiga chokladmuffins. Varit på gymmet och kört en halvtimmes kondition och en timmes Yoga, ätit middag och nu ska jag kolla handbollen.
*
Vet inte vad jag ska skriva mer, känner mig supertråkig..

Soffpotatis

Har haft en riktig segdag idag. Efter det att jag kom hem från Emelie har jag i princip bara legat framför tv:n med datorn på magen och ätit lösgodis..
Imorgon är det back to business igen. Måste planera min vecka lite.

18 år

Nu drar jag iväg på 18-års middag hos Emelie!
Hörs imorgon

gräver ner mig i SAT plugg för ett tag, se...

img_4416 (MMS)

gräver ner mig i SAT plugg för ett tag, sentence completion blir nästa kapitel..


Golden Globe

Så jäkla bra!
Fattar inte varför han fått så mycket kritik? Han är rolig ju!







Vår 11

Fint..

The time


Dag och natt

Mediastrategi
Företagsrapport
Lite SAT
Gitarr
Musik



BodyPump

Är helt S.L.U.T efter en timmes BodyPump på SATS, herregud vad instruktören körde med oss!
Nu har jag iallafall slängt i mig mat och sitter och försöker lugna ner mig lite framför tv:n, blir alltid så uppe i varv när jag har tränat..
Vill ha sommar nu, eller åtminstonde lite vår.. Bara lite?
Snälla?


Hörs sen!

The official SAT study guide

Lockande rubrik eller hur? Nä, kanske inte så värst lockande nej. Men det är iallafall vad jag har ägnat de senaste 90 minuterna till. En bok på 1000 sidor om SAT.. Har läst 29 sidor än så länge...
Ska nog tejpa upp en bild på NYU eller Columbia på väggen framför mig så att jag får lite motivation, det låter väl bra?
Jag och min polare.



Köttbullar och potatismos...

..Tänk att något så enkelt kan vara så gott. Speciellt efter ett knasigt Yoga-pass, en halvt sönderslagen iPhone och en bussresa som inte liknade något jag tidigare varit med om.
Ja, min dag har varit lite konstig men väldigt väldigt rolig däremot!
Jag är glad att jag har mina tjejer som nästan alltid får mig att gråta av skratt.
Från Toppen:
Jag
Anna
Emelie
Fideli



Bara en vanlig tisdag

Sitter och myser i min säng och väntar på att de andra ska komma så att vi kan sätta igång med UF. Vi har mycket att göra idag...
Igår bäddade jag min säng med Lexington sängkläderna som jag fick i julklapp och de prasslar sådär härligt när man vänder sig så jag vill inte gå upp! Skulle gärna ligga kvar här och titta på film och äta choklad hela dagen men det går ju inte vilket kanske i och för sig är bra eftersom att jag antagligen hade blivit galet uttråkad efter två filmer.
*
Nä, nu ska jag hoppa ur min pyjamas och göra mig färdig. Hörs sen!
Om tolv veckor åker jag till USA i sexton dagar. Can't wait!




Mudmask

Sitter med en Mudmask utsmetad över hela ansiktet, den har precis börjat stelna och effekten av det är väl densamma som efter en Botox-behandling ungefär (inte för att jag någonsin varit på en men ändå) skrattar jag så spricker hela masken så det kan jag inte, inte ens prata en smula går bra. Men det klarar jag väl?
Bara 7 minuter kvar..



Tvärtom

Bytte en timmes BodyCombat mot en stor Cappucino och kladdkaka med grädde.
Snyggt byte..
Haha!
Nä, kanske skulle plugga lite?
Hatar att känna mig såhär oplanerad...
På lördag väntar 18-års middag hos Emelie, årets första 18-års grej. Men fler ska det bli! Tjohej!

Godiva

Kollar Sex and the City och äter Godivachoklad, Carrie har precis insett att hon har handlat skor för minst 40 000 dollar genom sitt liv. Och nu har hon gjort slut med Aidan och har ingenstans att bo.. Jobbigt läge..
Borde plugga lite, men det kan jag göra senare.
Vill.Tillbaka.Till.Thailand!

Film

Gissa vilken film jag ligger och tittar på?


Planering

Sitter och planerar nästa vecka lite. Var helt slut när jag kom hem från jobbet klockan 3 så jag har tryckt i mig x- antal mackor och pluggat lite och nu sitter jag alltså och planerar nästa vecka..
Än så länge har jag tryckt in min träning. 2 BodyPumppass,  ett afrodanspass och ett BodyBalancepass. Var på afrodansen igår med Anna och det var galet roligt! jobbigt som bara den men man tänkte knappt på att man tränade ändå. Ska lägga in lite plugg också, SAT-böckerna borde komma nu till veckan så jag får väl lägga ca 45 minuter om dagen till dem. Första SAT omgången blir i Maj och tiden går fort så jag får skynda mig..
Något annat ska det nog inte vara. Något kul till helgen kanske?

Frankrike

Riviera


Africa!

Anna sitter och skriver till och tar bort saker från facit i sin mattebok för att hennes uträkning ska vara rätt. Ganska kul tycker jag. Sedan pratar hon högt för sig själv också när hon räknar, även det är ganska kul att observera..
Själv sitter jag och redigerar lite UF- dokument och förbereder mig mentalt för Afrodansen ikväll, ska dra med Anna dit och både hon och jag är dansinkompetenta så de flesta där får sig nog ett gott skratt!
Här kommer en bild på min fantastiska dansförmåga (Jag i den blommiga klänningen..)

New York University

Nu j*vlar kör vi!



Lasse Lasse

- Winnerbäck
- Lite UF-jobb
- Snart BodyPump på SATS
- Lite mer UF-jobb
Ja, det är såhär mina dagar ser ut nuförtiden.
Kul huh?

Take the chance

1. Plugga
2. Yoga
3. Plugga lite mer
4. Sova

Thaibilder


Thailand och Sverige

Hej igen!
Okej, så de senaste veckorna har jag spenderat i Thailand med min släkt och familj. Det har varit två helt fantastiska veckor och även om jag är glad att vara hemma igen så saknar jag det redan lite..
Första skoldagen på vårterminen idag, kändes helt okej men jag längtar redan till sommaren. Antagligen precis som alla andra. Men jag, Anna och Emelie har börjat planera en sommarresa som bland annat involverar en trevlig liten fransk stad vid namn Cannes.. AWESOME!
*
Ska på BodyCombat på gymmet idag, måste ju börja använda mitt nya gymkort nu. Har en massa pass inbokade i veckan och det ska bli superskönt att komma igång med träningen igen. Men först måste jag fortsätta med mediastrategin till mitt UF-företag.
Utsikt från hotellrummet i Bangkok där vi spenderade de tre sista dagarna.

RSS 2.0