Färdig!

Nu är jag färdigfixad och hoppar snart på 2:ans buss för att möta Linnéa. Hon måste bara sluta jobba först..
Trevlig kväll!

Fix

Är supertrött i fötterna efter att både ha jobbat och spelat golf (9 hål) idag, men än är dagen inte slut. Ska ner till stan med Linnéa om ett par timmar för att se Timbuktu och Timo Räisinen. Snacka om att jag kommer vara trött i fötterna inatt..
Måste bara duscha först, känner mig sådär lagom fräsch efter golfturen i det mycket märkliga (klibbiga och blåsiga) vädret. Hpmf..
Tjingeling!

Plockar svartvinbär i trädgården innan job...

dsc00216 (MMS)

Plockar svartvinbär i trädgården innan jobbet. Mums!


Diptyque

*
Världens världens bästa doftljus kommer från det franska parfymhuset Diptyque. Jag och pappa shoppade loss i deras affär när vi var i Paris, men om jag inte har helt fel så finns de på NK i stockholm också.

Ensamhemmakvällens 5 måsten

1. Sköna kläder.
Du behöver inte dressa dig för någon utom dig själv så passa på att slinka ner i de där omänskligt sköna byxorna och koftan med extra allt och bara njut..
2. Musiken och dansen.
Riktigt hög musik, din dåliga (eller bra) sångröst och en öppen plats som t.ex. vardagsrummet. Dansa och sjung loss, låtsas som om grannarna inte finns och om du vill kan du ju alltid dra ner gardinerna..
3. Glassen.
De kalorier som ingen ser dig äta har du heller inte ätit så släng upp en extra stor portion av. Glass är obligatoriskt punkt slut.
4. Filmen.
En riktigt mysig film är också ett måste. Själv brukar jag passa på att se de där töntiga filmerna som jag gillar i smyg..
5. Och sist med inte minst, Ljusen.
Ljus höjer mysfaktorn med tusentals procent, tänd alla du har (men glöm för guds skull inte att släcka dem sen!)
Låten kommer från Deportees.



A night on my own

Eftersom att både pappa och Ronja är borta ikväll så blev det middag på egen hand. Tog lite rester och gjorde en god sallad till, men lite tråkigt är det allt att sitta ensam och äta..
Har som sagt inte några planer för kvällen då jag ska upp tidigt och jobba imorgon, och efter det ska jag spela golf med pappa innan jag träffar Linnéa på kvällen.
Fullt upp med andra ord!

Ett litet fredagstips

Åk inte till ICA (eller någon annan mataffär heller för den delen) och handla mat om du är:
1. Sugen på något sött.
2. Hungrig.
3. Sur/irriterad
4. Trött
Jag var nog alla ovanstående saker när jag precis besökte ICA, kom hem med EN av sakerna som jag skulle.. 1 av 10..

Lite regn

Jag tror att sommaren är lite slut nu, känns så iallafall.. Här har det regnat två dagar i sträck och solen har inte visat sig en enda gång.
Lite små  sorgligt men eftersom att jag ska till Thailand två veckor i vinter så är det inte så jätte farligt ändå.
Ska sätta igång och städa mitt rum nu, imorgon ska jag jobba så det blir en tidig kväll (fick förresten precis reda på att jag bara ska jobba 13 - 18 nästa vecka istället för 10-18 som jag först trodde. Typiskt!)
Perfekt väder för mina älskade Hunter stövlar, ganska mysigt

Nä, nu måste jag cykla iväg till affären och sedan städa på mitt rum. Det ser förfärligt ut...
Tjingeling!


Är och köper present till min kusin som sk...

Är och köper present till min kusin som ska konfirmeras nästa helg. Får förresten kanske en iphone idag! Lite efter alla andra men ändå. En iphone!


Bubbel

Köpte en Sodastream idag, lyckades äntligen övertala Pappa till att vi faktiskt behöver en sådan, för tänk så dåligt det är att köpa en massa Ramlösa hela tiden (för miljön då..). Hittade även en snygg anteckningsbok från Moleskine som jag tänkte använda till att skriva ner lite nödvändiga (och icke nödvändiga saker i). Kvällens planer ser ut som så att jag ska ner till festivalen med Linnéa för att se Deportees och sedan sova hos henne. Men först tänkte jag hänga runt med henne på hennes jobb, hon säljer Popcorn på teatern, Nice!
Nä, nu får jag allt ta och bubbla lite mer vatten, det var hur kul som helst ju!
Tjingeling sötnosar!

Why did I get this insane need for shoes? My wallet does not like it. At all.

En ovana jag har är att när jag får tråkigt så tar jag någonting sött att äta (dålig ovana nr. 1) och sedan surfar jag runt och tittar på + ibland även köper skor. Inte bra ALLS!
Dessa har jag hittat idag, tycker ju konstigt nog att jag behöver några till..

Oskar Oskar

Dagens namn är helt klart Oskar Linnros..
Winnerbäck får vila idag, åtminstonde för en timme eller två och lämna plats för den yngre generationen.
Thumbs Up!
Nu har vi precis ätit middag här hemma, mamma gjorde Entrécote och jag gjorde en grekisksallad med vattenmelon i. Supergott!
tar nog lite B&J till efterrätt också, måste ju ha något att tugga på framför friidrotten (har insett att det inte är bra när det är 2 stora sportevenemang samma sommar, friidrott och fotboll då. Det blir liksom lite för mycket tid framför tv:n...)
Aja, ha en trevlig kväll iallafall!
Genom eld - Oskar Linnros



Hos Linnéa

Ligger på golvet i Linnéas rum och lyssnar på Oskar Linnros, åh den människan alltså..
Idag har vi bakat choklad och hallonscones som blev helt fantastiskt goda faktiskt! Till det drack vi saft, precis som när vi var typ 7 år och gick i ettan. Känns konstigt att vi känt varandra i elva (!) år. Vi är ju liksom inte mer än 17 år gamla..
Tumblr_l5llzdfe2y1qa03jdo1_400_large

Vanilla Sky

Såg Vanilla Sky igår. Antagligen den konstigaste film som jag någonsin sett.. Helt mysko, men samtidigt riktigt bra. Och lite (men bara lite) läskig också.
Kolllade på IMDB och där stod det en massa konstiga saker, tror bestämt att jag måste se den igen.

Vingliga klackar

Är så sugen på att köpa ett par nya riktigt snygga klackar.. Hittade dessa två hos Nelly för ett grymt pris!
Tål att funderas på.
*
Nu är förresten pajen färdig så den ska ätas framför friidrotten på 4:an.
Trevlig kväll!

Inte riktigt din dag?

Tog en sväng ut till golfbanan med Mamma innan (nu håller jag på och baka den där pajen..) och bredvid min matta på Driving rangen fanns det en soptunna. I soptunnan stack det upp två skaft tillhörande golfklubbor varav en Driver, tittade ner i soptunnan och såg att själva huvudet till drivern också låg där.. Min gissning är att någon hade en dålig dag på golfbanan.
Vad tror du?

Baka baka en stor kaka


Recept av Leila Lindholm..

Våffelbageri

Käkade lunch med mamma på ett supermysigt ställe innan, konstigt jag  aldrig hade  varit där förut.. De hade iallafall en lunchbuffé som vad väldigt god och själva uteplatsen där man satt var mysig. Egentligen är det ett våffelbageri som säkert har himlans goda våfflor men vi orkade faktiskt inte några efter lunchen så det får bli en annan gång.
*
Nu ska vi ta en fika och titta lite på Friidrotts EM, sen fortsätter dagens små uppdrag!
Jag äter nog helst mina våfflor såhär..


Bild

Daniel (Blomqvist) Craig?

Läste precis att Daniel Craig ska spela i den amerikanska varianten av Millenium triologin. Mammas första reaktion
var "nej det går ju inte! han är för snygg..) tyckte att det var lite roligt..
*
Nu ska vi snart ner till gymmet och köra ett pass sedan har jag fullt upp hela dagen (mitt tangentbord har fått en knäpp och vill inte göra mellanslag där jag vill. Därför blev det full tupp istället för fullt upp innan, även det lite kul..)
Vi hörs senare gott folk!
Numera följer klockan bara med som Accessoar.. Den gillade tydligen inte medelhavets salta vatten..


Min höstgarderob

Idag fylldes min höstgarderob ut lite till när jag hittade ett par supersnygga Levi's Jeans på 50%. De sitter hur bra som helst (nästan som om de har blivit sydda bara för mig vilket jag tvivlar på), nu börjar tyvärr min lilla kassa sina. Så jag får fortsätta fylla ut min höstgarderob när nästa lön kommer vilket blir i slutet av Augusti haha!
*
Great..

A bit of Rhubarb

Ska ut och plocka lite rabarber i trädgården, tänkte nämligen slänga ihop kakan ovan. Tillsammans med vaniljvisp är det godare än godast!
Enda nackdelen är att den måste vara inne i ugnen i 40 minuter..

Wishlist

Trots att det är två månader kvar tills min födelsedag har jag redan börjat finurla ihop en liten önskelista,
anledningen är egentligen att jag för ovanlighetens skull faktiskt har en!
Vanligtvis brukar det annars vara pengar och kanske något smycke eller liknande som jag önskar mig men nu är
det en hel drös med saker som jag har skrivit upp. Och som sagt är det två månader kvar (vågar inte ens tänka
på hur lång den kommer att vara i September..)
Några av sakerna på listan är iallafall dessa:
1. Ny MacBook
2. SATC box
3. Ring från Thomas Sabo
Ringen.. Visst är den fin?!



Körkort

Imorgon ska jag på första besöket hos körskolan, jag, mamma och pappa ska gå en introduktionskurs där de går igenom alla steg. Från hälsodeklaration till uppkörning, ska bli så galet att helt plötsligt sitta bakom ratten själv..
Kommer åtminstonde förvarna er innan jag sätter mig i bilen sen, så att ni kan hålla er borta från vägen menar jag.

Min egen runda

Eftersom att det inte blev någon löpning idag så tänkte jag ta en runda innan frukost imorgon. Är dock lite trött på de vanliga rundorna så jag gick in på en sida där man kan rita upp en egen runda och se hur lång den är, ungefär hur många steg man tar , antal kalorier osv. Superbra!
Ritade upp en som är 5,7 km lång och går både genom skog och bostadsområde, enligt programmet ska den ge över 9000 steg!
Hoppas bara att det är bättre väder imorgonbitti..

Odd Molly

Ny blus från Odd Molly..

Då ska vi se

Känns som att dagen bara har svischat förbi! Har varit på shoppingtur och handlat lite nya höstkläder, städat källaren och fixat lite. Hade egentligen tänkt ge mig ut och springa men det blåser halv orkan ute så jag har ingen större lust med det. Får bli imorgon istället.

Off to work

Nu beger jag mig strax ner till jobbet, slutar tre idag och då åker jag, pappa och Ronja iväg på födelsedagskalas hos min farbror.
Vi hörs kanske ikväll, annars hörs vi imorgon.
Tjingeling!

Vår alldeles egna prins

Såg att Carl Philip är med på Amerikanska Cosmopolitans lista över världens snyggaste prinsar, plats två till och med. Way to go prinsen!
Kolla in hela listan HÄR

Can't get no love without sacrifice

Mm.. Supergod middag har precis ätits i trädgården. Grillad lax, potatissallad och supersås! Allt (nästan) enligt Leilas recept..
Kolla recept.nu för lite mer Leila inspiration!
*
Ska jobba imorgon så jag går nog och lägger mig tidigt idag, måste vila min stackars fot också.
Happy ending av MIKA..



Nu är den min!

Köpte "min" jacka idag. Skrev om den för ett tag sedan och idag var den på Rea så då slog jag till, tack Boomerang!
Å, den är så fin och perfekt och.. Alldeles underbar..

Ont i foten

Ska möta Anna för lunch på stan klockan 2, mitt stora problem just nu är hur jag ska ta mig den ynka kilometern in till stan.. Lyckades nämligen trampa på en väldigt vass gren under en liten utflykt på Hanö, grenen gick rakt genom skon och in i min stackars fot. Den gick visserligen inte så långt in tack vare att min skosula var ganska tjock men det gjorde ändå sinnessjukt ont!
Vaggar fram som en anka dels för att det gör ont och dels för att det är helt svullet under foten.
Jag och mina fötter alltså, vi lyckas alltid med en massa konstiga saker..

Typiskt mig

Nu alldeles sådär lagom till att den "tropiska värmen" ska försvinna (enligt tidningarna), börjar min hud vänja sig vid solen och faktiskt bli lite brun. Typiskt.. Verkligen typiskt..
Bild från Midsommar men vem säger att den inte skulle få vara med?




Sommar

Första bildboomen från Hanö.
Enjoy!

Back in the house

Nu är vi hemma igen, känns skönt att marken inte gungar längre (har varit två dagar på en båt..). Åt precis middag och nu ligger jag och fixar naglarna, denna gången blir det vitt..
Självklart vill mitt Internet inte samarbeta så det får bli lite bilder senare..

Trevlig kväll sålänge!

Båtmys = fint väder, god middag, glass, ch...

Båtmys = fint väder, god middag, glass, chips, popcorn och toblerone. Lite bad också sen är båtsemestern komplett. Toodelo!


På en båt i en hamn

Sitter för tillfället på en båt vid en ö i Blekinges skärgård och tittar på Allsång på skansen. Solen håller på att gå ner och det är varmt i luften.
Idag har jag åkt en massa båt, fotat, ätit god mat och våfflor, badat och gått på "drakjakt" med min syster. Morgondagen kommer nog mest att bestå av bokläsning på båten och glass.
Hörs sen!

Middag vid vattnet

**

**


1. Utsikt från vårt bord
2. Förrätt
3. Huvudrätt
Trevligt värre måste jag säga.
Tjingeling!



Pyssel

Sitter och pusslar ihop lite collage från resor och liknande, har fått ihop ett par stycken och det ser faktiskt väldigt snyggt ut!
Min kreativa ådra visar sig igen..

Bilden är från Båstad igår och ja, det blåste en aning. Inga fläktar á la Carola här inte.

Båstad tur och retur

Hade väldigt trevligt igår i Båstad måste jag säga, mycket folk och fint väder. Avslutade natten med att kolla film hemma hos Pauline och käka chips, dip och morotsstavar. Sen somnade jag så sött på en uppblåsbar säng med ett hål i så jag vaknade i en "hängmatta" enligt Pauline.
Men skön var den iallafall och jag sov som en stock trots att hennes lilla hund klampade in i vårt rum mitt i natten och tydligen slog mig med svansen i huvudet (detta märkte jag då inte av alls..)
Ja, en liten summering av mitt senaste dygn.
Gamla Båstad bilder men det ser väl likadant ut idag antar jag.

Från det ena till det andra

Kom precis hem efter 4 timmar arbete och nu håller jag på att packa en liten väska som jag ska ha till ikväll/imorgon. Åker till Båstad med Pauline ikväll och sover hos henne inatt så det är en del grejer som ska med..
Har världens huvudvärk också men tog precis en Ipren så den försvinner nog om en stund, vi får hoppas det iallafall.
Rosa blommor i Frankrike.

Middag och tajta klänningar

Nu ska jag bege mig ner mot stan för att käka middag med mamma. Det blir nog något Italienskt.. Shoppade ett par nya shorts och en klänning på H&M idag, tyckte visst att det behövdes. Iallafall shortsen, klänningen liksom bara hoppade med i farten.
Nej, nu måste jag rusa!
Duttade lite sådan här på benen precis, luktar galet gott!
Hörs sen.

Sommarmat

Tog ett kort träningspass på gymmet innan och nu sitter jag och dricker iskallt vatten och äter melon/persikosallad. Gott va?
Nice 2009.

Tjingeling

I'm stuck

Har snart kollat igenom hela säsong 1 av Gossip Girl, det är inte okej! Måste ta tag i mitt sommarlov nu..
Nästa vecka kommer jag att spendera på en båt så jag får passa på att göra många updates nu när jag kan, ska bli så skönt att bara ligga och guppa runt på vattnet utan något man måste göra! mm.. Längtar..

Gossip girl

Sitter och tittar på första Gossip Girl avsnittet. Känns som om det var flera år sedan det gick på tv!
Bra är det iallafall så jag stannar nog kvar här framför datorn ett tag..

14:58

Så sant så..

Coffee and cake

Idag ska jag träffa Linnéa för en fika innan hon åker iväg till Tyskland en hel vecka. Det är verkligen "fikaväder" idag, regnet öser ner och man har noll lust att vara ute så en stor kaffe och en maffig kaka sitter nog fint senare.



The enemie

Så får man väl ändå inte göra?
|
|
V
http://www.marca.com/2010/07/12/futbol/mundial_2010/selecciones/espana/1278971819.html?a=20cca84766e8e1cd22bb63cb0e7f5950&t=1279139296

Pudrig pastell


Vädergudarna har verkligen fått fnatt

Detta är ju helt sjukt!
Värmen då alltså, har nog aldrig varit med om något liknande. Inte i Sverige iallafall..
Jag och Anna klarade av att ligga och sola i en timme. EN timme! sen höll vi på att svettas bort båda två.
*
Men nu var detta inte menat att vara ett inlägg om väder, nejnej. Skulle egentligen bara tipsa om världens (nästan) bästa hudkräm! Fick låna den av min faster för någon dag sedan och den är bara så bra. Helt galet!
Den här och ingen annan!

Relax

Nu ska jag ut i solen med Anna, vi tänkte lägga oss i parken som jag har alldeles utanför lägenheten. Tar med mig lite kakor och tidningar ut också.
När vi är färdig solade så slutar det säkert med varsin frappino.. Det brukar bli så.

Reaching for the stars

Känner doften av nyklippt gräs och lyssnar på Lars Winnerbäck. Äter fil med jordgubbar och knäckemackor till frukost och snart åker träningskläderna på.


Bilden är tagen av superfotografen Linnéa.

God morgon!



Båstad

Har varit i Båstad med Anna hela dagen, kollat på tre tennismatchen och fikat i regnet. Supermysig dag i supermysiga Båstad!

Snart blir jag en liten pöl på marken

Det är tokvarmt här! Håller på att svettas sönder...
Var i Köpenhamn med Pappa och min faster idag och jag hittade en supersnygg bikini från Tommy Hilfiger på 50% (*glädjeskrik*), vi fikade och åt lunch på jättemysiga ställen också så det har varit en bra dag idag.
kan inte skriva mer nu, måste kyla ner mig lite..

España

Grattis Spanien!
Det var verkligen välförtjänt, och att det var Iniesta som gjorde mål var ju bara ännu bättre!
Viva España!

Dagen

Hej på dig!
Det har varit en lugn dag idag, med små utflykter hit och dit. Nu har vi precis ätit middag och jag sitter och redigerar bilder från konserten igår. Vid halv nio ska jag och Anna se VM-finalen  (heja Spanien!)
Det är typ 100 grader varmt ute så man börjar koka bara näsan hamnar utanför dörren..
Jag och Linnéa igår, lyckliga som få.

Ligger på stranden och äter solero, glömde...

dsc00208 (MMS)

Ligger på stranden och äter solero, glömde solkrämen hemma så jag får köra t-shirt solning.. nynnar på winnerbäck låtar gör jag också.


What a night

Tack Winnerbäck.
Tack Winnerbäck för att du gav mig en av de bästa kvällarna i mitt liv.
Tack Winnerbäck för att publiken fick sjunga med i "hugger i sten", "kom ihåg mig" och alla andra fantastiska låtar.
Tack Winnerbäck för att du sjöng dina finaste låtar.
Och tack Winnerbäck för att du är så jävla bra.
*
*
Nej du är ingen soldat, du är KUNG!

D day

WinnerbäckWinnerbäckWinnerbäck!
Ja, idag är det alltså dags för den otroligt efterlängtade Winnerbäck konserten. Har biljetten i plånboken, regnjackan i väskan och iPoden full med alla Winnerbäck album. Ska träffa Linnéa om ungefär en timme och sedan beger vi oss iväg.
This is going to be grreat!
Ciao!


P.S bilden har absolut ingenting att göra med texten, bara tycker att den är så fin.. Av Patrick Demarchelier D.S



Film

Kollar en gammal Johan Falk film för tillfället. Lite tråkigt att Kinnaman inte är med, det blir liksom inte lika roligt då haha!
Går nog och lägger mig tidigt idag, ska upp för födelsedagsbrunch hos grannen imorgon och sedan bär det ju av på Winnerbäck konsert med Linnéa.
Längtar som en tok!
Natti natti

Rings and bracelets

Dagens ring: Calvin Klein
Dagens armband: Indiska
Dagens outfit: Shorts: H&M
Linne: H&M
Blus: Hilfiger denim

A memory

Sitter och finurlar ihop en liten "fotoportfolio" på med hjälp av iPhoto, superbra program verkligen och jätteenkelt att göra t.ex. fotoböcker. Det svåra är bara att välja ut bilder..
Tänkte att det kunde vara kul att ha någon dag, en bok med några av de bästa bilderna som jag själv fotat. Som ett litet minne.
*
Ett problem bara. Jag skulle egentligen ha klippt gräsmattan idag men nu har jag liksom suttit här de närmsta 90 minuterna och om en halvtimme ska jag och pappa åka ut och hämta min faster på flygplatsen. Men jag antar att gräsmattan får vänta. Min ursäkt kan ju alltid vara att jag har suttit och varit kreativ, för det mina vänner. Händer inte så ofta.
Kreativiteten flödar och mitt ansikte har attackerats av fräknar, tur att jag har lärt mig att tycka om de små rackarna..

Tjingeling

Äventyr

Nu drar jag iväg på äventyr, hörs sen!
Ciao!

Som en liten ballerina

Små söta Ballerinas från H&M
Finfina

Superfixaren

Tjohoo!
Nu fungerar min dator igen. Vet inte vad som var fel igår men nu fungerar allt som det ska iallafall!
Eftersom att jag inte är speciellt bra på teknik och sånt så kan vi väl låtsas att jag "lagade" datorn helt själv?

Det var den Datorn

Kul att min dator har gått sönder.. Verkligen jättekul!

Du får hoppas som om himlen fanns, och tro och be att det ska gå......

Hjärter Dam vänder blad, för en ny eskapad
Hon har börjat på en ny roman
Det mörknar över ån och över TV-tablån, och det är leda och slentrian

Hjärter Dam, du var så tyst, tills du blev kramad och kysst
Nu har du fått din kära livskumpan
En soffa på rea och en nyrenoverad trea i Stångåstan

Nu skulle du få börja om på den nivån
och bli stadgad, trygg och hemtam
Men när hösten skingrat myggen kommer klådan inifrån
Det både isar och bränns, ja jag vet hur det känns
Hjärter Dam

Det finns så mycket att förlora, dina drömmar är så stora
Här är gatorna alldeles för små
Här sitter alla på kafé och säger: "Ingen idé, det är för sent ändå"
Dina chanser blir allt färre, och ditt tvivel bara värre
På kafé finns ingen hjälp att få
Klådan bygger bo och du får ingen lugn och ro, här ser du tågen komma och gå
Och all din trygghet stramar allt för tätt inpå
Det isar och det bränns
Och du letar efter gråa dagars själ att skynda på
och vill byta planet, Hjärter Dam, jag vet
hur det känns

Det finns en fagrare glans, någon annanstans
Du får hoppas som om himlen fanns, och tro och be att det ska gå
För du får ingen tröst, av din inre röst
Den vill knäcka dig varenda höst, och gråa dagar skyndar aldrig på

Depressiva episoder och maniska perioder
Vissa klarar sig utan extas
Andra springer fatt och blir nervösa och får spatt, om inte livet är ett kul kalas
Hjärter Dam vänder blad, för en ny eskapad
Inget äventyr att leva på KAS
Du måste sänka dina krav, eller vinna på trav, om du ska komma i fas
Och sådan leda bryter ner en bra frisyr
och du blir tråkig, ful och trött
Och du samlar dina spöken i KOMVUX kursbroschyr
och blir bitter och lam, Hjärter Dam
dina blommor har dött

Lyckan kommer, lyckan går, och det är långt till nästa vår
Nu faller löven över Stångåstan
Nu sitter alla på kafé och snackar skit och dricker te, av gammal slentrian
Hjärter Dam vänder blad, för en ny eskapad
Hon har börjat på en ny roman
Det är morgon snart igen, lycka till kära vän, skriv om drömmar Hjärter Dam


Det finns en fagrare glans...

Är på golfbanan och slår lite, motvinden g...

dsc00193 (MMS)

Är på golfbanan och slår lite, motvinden gör att bollarna flyger både hit och dit..


King of.... ?

Fastnade i en massa Robbie Williams klipp, tiden går fort när man är inne på Youtube.
Till ett av klippen fanns det en kommentar " If Michael Jackson is the king of Pop, then Robbie Williams is the God of Pop" .
Hm.. Kan de inte dela platsen som King?

goosebumps

Herrejisses, tänk om man hade varit där...

Musik


Best of Winnerbäck
Min lista över Winnerbäcks bästa låtar, Great!

Väldigt trött

Fick en trötthetschock under matchen och höll på att somna fler gånger. Vaknade ju sent idag så vad är detta?!
Men men, det är väl bara att gå och lägga sig antar jag..

Inspireras av Jessica Alba

Cool stil
Cool kvinna
Eller vad tycker du?

Fix och trix

Jag och Pappa sitter och bokar flygbiljetter till Thailand, vi åker dit i vinter och hälsar på Farfar som bor där under vinterhalvåret. En stor del av min släkt kommer vara där också (farbror, faster, kusiner osv.) så det blir nog väldigt trevligt!
Vi flyger med Thaiarways som tydligen hänger ihop med SAS så det kommer trilla in en massa Eurobonus poäng till mig också, snart har jag nog så det räcker till en flygbiljett någonstans..
*
*
Tänkte tipsa om en olja som jag har läst mycket om här hemma och som jag hittade på ett apotek i Frankrike (billigare än här)
Funkar till allt! Till och med slitna toppar.
Det finns en variant utan guldskimmer i också, men jag gillar den med skimmer bättre.
Betyg: 5/5

Tjingeling

Foam


HotHotHot

Tog en joggingtur efter att Linnéa cyklat hem och jag kan säga att det är VARMT ute! Kändes som om det var 100 grader.. Nu sitter jag och äter lunch (lite sent på det kanske) och ska strax börja plocka i ordning på mitt rum som ser helt galet ut.

Nu ska jag äta upp min mat och sedan fortsätta min dag, ikväll är det fotboll som gäller!
Simma lugnt!

Sitter i parken och äter jordgubbar med an...

Sitter i parken och äter jordgubbar med anna. Köpte en ny marc jacobs tröja på rea innan, tjohej!


Like Grand Canyon

Såhär ser det ut i Europas Grand Canyon, Gorges du Verdon". Vi hyrde båtar och körde runt i sjön och kanalen som gick ut från den, helt fantastiskt vackert!
Triss i kusiner
Enjoy!

Res med stil

Hur snygga är inte dessa passfodralen?
passfodral
Svar: Gorgeous!

Och här kommer de

Poolen
Dopp i poolen - Dag 1
Yatzyspel med Mamma
Och fotandes fina blommor..
Detta sammanfattar ungefär den första dagen, kommer att lägga upp lite bilder från utflykter och liknande sen. Så håll ut haha!
Tjingeling

Från Frankrike med kärlek

Tänkte lägga upp en liten lista med små St Tropez tips medans jag sitter och kollar igenom alla bilder (om du nu mot all förmodan skulle ha tråkigt i solen och kände för att läsa lite..)
1. Le lagoon -
Restaurang som ligger på stranden Pampelonne, 1 km utanför St Tropez, prova deras sallad (le lagoon) eller doraye Royal (?) som är fisk i bananblad. Låter helmysko men åå så gott!
2. Salama -
Marockansk restaurang på en liten liten gränd inne vid en av hamnerna. Otrolig mat och mysig atmosfär. Prova den Marockanska klassikern, mint  thé.
3. Glacier Barbarac -
Helt galet god glass! Om du gillar kaffe så är det nästan straffbart att inte ta en kula capuccino (och förresten så är det inga miniportioner här inte!). Ligger även den vid hamnen.
4. Hamnerna -
Kul att bara strosa omkring och titta på alla helt knasigt stora lyxyachter. Kan inte beskriva i ord hur gigantiska och lyxiga vissa är.
5. Papagayo -
Sägs vara en gaybar men det märker man inte, deras Virgin Mojito är amazing!
So long!

I'm Back!

Efter ett litet uppehåll här är jag då hemma från la France igen. Har precis packat upp resväskan (vilket är det tråkigaste med att vara ute och resa) och så har jag även piffat till mina naglar som såg hemska ut.
Måste snart börja packa en ny liten väska eftersom att jag har "pappavecka" nu, men den väskan blir nog inte så stor..
*
Hade tänkt spendera lite tid på balkongen idag, kanske läsa lite och äta alldeles för mycket jordgubbar? Hur låter det?

På väg hem, läser min marian keyes bok, än...

dsc00191 (MMS)

På väg hem, läser min marian keyes bok, änglar. Den är riktigt grym! Ska bli skönt att sova i min egen säng i natt.


RSS 2.0