En väldigt blöt hundpromenad

Hejsan på er! 
 
PANG! sa det och sen så var hösten här. Efterlängtad eller inte? Det beror på.. Visst personligen så älskar jag att kura ihop mig i soffan med en kopp te, varma mackor och en superbra film! Men samtidigt är det ju inte så lockande att gå ut när man inte längre kan sitta kvar med mackorna och téet. Speciellt inte här nere i söder då det blåser 24/7.

Ikväll är jag och mamma som sagt hundvakter åt lille Harry, och vi var ute på promnenad med honom för en stund sedan. Regnet fullkomligt öste ner, men Harry var lika glad ändå. Tur att någon var det..
 Nu rullar MFF-HIF på tv:n och te koppen finns med i högsta hugg, som vanligt.

Igår kollade jag och pappa på Wallander filmen som jag skrev om då. Och den var faktiskt jättebra!
De ny-inspelade fimlerna är verkligen toppen. Den var såklart obehaglig då det var ganska många barn inblandade och jag tycker alltid att det blir värre då. Men totalt sett så var det en väldigt bra film!

Ha en trevlig kväll!

Tjingeling<3


Buenas Noches.


Det är en trött Emma som skriver här från soffan idag. Inte många timmars sömn för mig inatt, har mest legat och vridit på mig.
Dessutom var jag sådär härligt förkyld inatt också, men jag tror "peppar peppar" att den håller på att försvinna nu! Hoppas verkligen på det!
Är sjukt sugen på att träna för tillfället, och nu när min halvkusin Emma ska bo här i ett halvår så har jag ju fått en träningskompis att gå på friskis med också (hon tränar också på friskis, väldigt ofta).

Måste bara tipsa om en film som vi såg här i Fredags. The Boat that rocked heter den och om ni inte har sett den än, så se den nu!
Alla som satt och såg den skrattade så att tårarna sprutade! Och det sitter väl aldrig fel?
Dessutom fick man en rejäl dos av sextiotalsmusik också, inte helt fel det heller..
Ikväll blir det en annan film som hyrdes i Fredags, en ny Wallander, Skulden heter den och helt ärligt så verkar den ganska obehaglig.. Eller, är jag mesig nu? Update om filmen kommer imorgon. .

Och på tal om imorgon så är dagen fullspäckad,
Skola (med första provet!)
Fika med mina tjejer! YEY!
och sedan hundvakt åt supersöta lilla labradorvalpen Harry!
Mammas kompis Daniel brukar be oss rycka in som hundvakter när han eller hans flickvän ska iväg någonstans. Emma Like!

Oj, nu kom Pappa ner med filmen, rester av Äpplekakan med kolasåsgrädde från tidigare idag och Thé så jag får väl ta och stänga ner lilla Datorn för idag.

Tjingeling<3

Sick of having a cold!

Godkväll!
Sitter och håller på att somna här framför datorn. Så för att hålla mig vaken ett tag till tänkte jag updatera lite här, det har ju varit lite sisådär med det de senaste dagarna..

Nu är jag och min kusin iallafall barnvakter till lillasyster som somnade för ett tag sedan, men det säger ju inte att hon inte kommer att vakna igen om tio minuter ungefär..
Förhoppningsvis kommer Pappa tillbaka snart (han är på middag hos någon gammal kompis).

Jag tror att jag håller på attg bli rejält förkyld just nu. Näsan bara rinner, jag nyser stup i kvarten och halsen känns som taggtråd.
Jag får väl peppra med C-vitamin och Echinaea Gard?
Vill verkligen inte bli sjuk nu, orkar inte hålla på och missa en massa i skolan såhär i början av terminen!
Och för att göra allting lite lite sämre så går jag omkring och är konstant söt-sugen. Hur bra är det liksom?!
Nu har jag åtminstonde skurit upp typ en hel melon som jag sitter och mumsar loss på, som att det skulle stilla söt-suget, men ändå..

Natti Natti!

Tjingeling<3

Helg!

Åh Tackar vem det nu var som uppfann helgen! Är så sjukt galet trött så det finns inte! Är det så här det kommer att vara de närmsta tre åren?

På Fredagar får vi iallafall (som plåster på såren..) sluta redan 12.20 vilket är väldigt skönt. Käka lunch i lugn och ro hemma är fett underskattat.
Och nu ni sitter jag med en kopp the och min alldeles egna "kurt", datorn alltså, och bara myser.
  Lite släktingar trillade ner hit från Gävle igår så ikväll blir det middag och lite släktträff. En halvkusin till mig ska nämligen flytta ner hit för att plugga i Lund innan hon drar iväg på Läkar utbildning i Danmark, man var tydligen tvungen att läsa Danska innan man fick påbörja utbildningen där.. Mysko?

Trodde att jag skulle bli mindre trött om jag gav mig ut på en liten motionsrunda efter lunch, men det var ju typ helt fel kan jag säga såhär i efterhand.
Det regnade, jag hade skoskav och det var inte alls sådär mysigt som jag ahde föreställt mig att det skulle vara. Så det blev väl typ en tredjedels runda i världens långsammaste gåtakt. Men ändå.

Snart kommer nog Pappa hem med lillskiten (syster) och då blir det antagligen fullt hus här igen, ni vet när det står en lite tjej och drar en i benet och säger  " Emma.. Kan inte vi bygga lego?" Sedan tittar de små rackarna på en med värsta Valp-ögonen och plutar lite med underläppen och så har dem fixat det! Vips och snurr så sitter man där på golvet täckt av Lego och Duplo och har en liten unge bredivd sig som skriker på att man sätter ihop bitarna fel!
haha!
Men man kan ju ändå inte låta bli att älska dem eller hur?

Tjingeling<3

Onsdagen den 26:e.. Nya Fredagen den 13:e?

Jag har så förbannat ont i mitt stackars knä! (fin början på inlägget för övrigt)
hade ju då som sagt första gympalektionen idag. Lekar stod på schemat och lekar var det..
   En av lekarna gick ut på att man skulle springa två och två eller tre och tre och ta de som var ensamma, orkar inte förklara närmare vad det var men typ så,  Jag springer med en kille i min klass, Peter, och han är aningens aningens snabbare än jag (läs; väldigt) och han drar iväg. Jag inser att jag inte kommer att hänga med så till slut så ramlar jag ganska rejält och flyger någon meter innan jag väldigt vackert glider iväg över det väldigt hala gympagolvet. vad jag inte upptäckte förrän efter gympan var att mitt knä är typ blått, att det är helt rött av blod och att det är dubbelt så stort som det brukar vara.. Hmm.
 Låter inte så värst bra, och framför allt så ser det för jäkligt ut!
Så nu kan jag knappt gå och inte ha långa byxor på mig för det trycker mot det stackars lilla knäet..
 Vad ska jag göra nu liksom!?

Nu väntar en väldigt trevlig timme *host* med Engelska och företagsekonomi plugg.. Wish me and my knee luck!

Tjingeling<3

Buenos Dias

Ja god morgon på er!

Ska snart strutta iväg till skolan och ha min första Gympalektion... Spännande värre eller hur?

Annars har vi typ den bästa för middagen på hela veckan idag, börjar 09,40 och bara en lektion innan lunch! Visserligen en väldigt lång lektion men en rolig sådan. Nämligen FeA (företagsekonomi)

Aja, tänkte bara säga det.
Ha en bra dag!
Tjingeling<3


Funderingar

Sitter här och funderar över vad som egentligen skulle hända om det nu inte vore så att den så väldigt älskade almanackan skulle existera.. Skulle samhället ens fortsätta att fungera då?
Jag har iallfall väldigt svårt att komma ihåg allting utan min lilla kalender!
Körde på Filofax tidigare, men har nu bytt till en helt egen designad från www.personligalmanacka.se . Det blir liksom så mycket roligare att komma ihåg att skriva upp saker om man har en som man själv har gjort tycker jag.
Annars skulle man kanske behöva en extra där
man skriver upp att man inte ska glömma att fylla i sin kalender.. (någon som fortfarande hänger med? för jag tappade nämligen bort mig själv på vägen)


Så här ser min ut!
Tjingeling<3




















 

Todiloo!

Hej Hej!

Är helt slut överallt känns det som, tur att jag hoppade över att träna idag som jag hade planerat (gick till frissan istället). Så alltså ingen träning men en ny frisyr, och det är väl alltid något? 
Just nu är mitt hår dock galet lockigt så en bild kommer imorgon istället..

Ikväll har vi köpt färg till mitt nya rum (vi flyttar ju om en vecka!) och käkat middag på Brooklyn. Åt världens största Nachotallrik med en massa ost och chips! (kommer att bli värsta tjockisen, maten i skolan är väl kanske inte den nyttigaste heller. Fish ´n Chips, Pizzabuffé osv.) haha!
Men helt ärligt.. Who Cares?!
Så länge det smakar gott så.

Fick mitt nya schema idag också.
Och det ser faktiskt riktigt bra ut! Inte så långa dagar och inte så tidiga morgnar.. Och med lite håltimmar här och där så ska det nog bli bra det här.

Tjingeling<3

folkhälso... va?




Hejsan hoppsan!
Börjar inlägget med en liten bild på en vespa från Rom, underbar färg eller hur?

Idag har jag  käkat en suupergod Brunch med mamma, det fanns verkligen allt (synd var det ju då att jag min knäppskalle hade käkat frukost innan) menmen.
Gott var det iallafall!

Nu sitter jag här och försöker desperat hitta fakta om folkhälsosjukdomar inom EU. Första läxan på gymnasiet och det är en redovisning om det.. Kul?
Knappast.
Aja, fakta finns det iallafall ingen så det får jag väl hitta någon annanstans.
Om någon har tips på vart man kan hitta en lista (eller liknande) på olika EU länders folkhälsosjukdomar så får ni gärna lägga en kommentar...

Tjingeling<3



Jag har köpt en tegelsten..

Hallå!

Lördag idag (om ni inte redan har uppmärksammat detta) och jag har precis kommit tillbaka hem efter att ha sprungit ner på stan och köpt hårmousse, hårband och en "tegelsten" eller ett sjuämnes block som de tydligen också kallas.
Jag hade faktiskt varit duktig och köpt ett block innan skolan började men insåg ganska snabbt att jag skulle ha lyssnat på mamma som sa att jag skulle köpa en "tegelsten" istället för ett ettämnesblock (?).
Mammor har nog rätt oftare än man tror..

Tjingeling<3


SvAEnAShAFeA

Haha!
Inte så givande rubrik kanske, men det är iallafall (om ni är interesserade) de ämnen som jag har haft idag! Min andra dag på gymnasiet.
Svenska A
Engelska A
Samhälls kunskap A
Företags ekonomi A

Det känns verkligen bra det här. Och jag trivs jättebra i min klass, alla är supersnälla och lärarna är grymt bra!
Ett extra + för att maten är väldigt god! idag hade vi Pizza buffé med tre olika sorters pizza och(!) efterrätt.
Hela atmosfären på skolan är härlig och klassrumen är superfina, men nu har ju då inte tvåorna och treorna börjat ännu så när de kommer blir det kanske lite mindre trevligt (jag syftar på att man kommer att bli uttittad till max vart man än går) Men det är ju ett senare problem, eller?

Skönt att det är Fredag idag, trots bara två dagar i skolan är jag helt slutkörd uppe i kolan. Så ikväll blir det slappa i soffan med B&J som gäller (kanske vaniljglass med varmahallon om jag inte orkar gå och köpa någon annan) hah!

Har ni haft en bra dag idag?

Tjingeling<3

i survived!

Hejsan Hoppsan!

Jag överlevde.. Jag överlevde!
jo, precis det är första dagen på gymnasiet som jag pratar om. inget annat.
Det gick förvånansvärt bra faktiskt. Hamnade i en bra klass med roliga människor. Bla. En tjej som heter Rebecca som jag gick i samma klass som från förskolan till sjuan då hon bytte! konstigt va?!
Iallafall, jag går alltså numera i Sp1C. Eller spec som vi redan har döpt oss till... haha!
Så sammanfattat känns det jättebra. dessutom fick alla varsin stoor bit princesstårta och cider innan vi slutade så magen är också glad just nu!


 
Tjingeling<3

Check.

Godmorgon!

Nu är två av dagens alla punkter avklarade, duschning och frukost.
Kanske inte de svåraste men ändå..

Och gissa vad?
Jag har lyckats (med hjälp av mamma) välja kläder till idag! Tadaaa!
De blev Jeans med en blus till, enkelt men det funkar bra ändå.
Nu kommer bara nästa problem.. Håret! hur ska jag ha det nu då?

Livet är verkligen fullt med viktiga problem (det där var ett skämt, men det tror jag att ni förstår)
Tjingeling<3


Dagen hos Linnéa

Hejsan!

Njuter av sista kvällen på sommarlovet i soffan med en kopp the och lite mörkchoklad.
Kollar på Friidrotts VM och förtillfället är det ganska många svenskar som håller på med en massa olika grenar!

Idag har jag varit ute hos L, bakning stod på schemat och vi bakade först hallon och Alladinchoklad scones som vi åt med smör, ost och marmelad. Nyttigt? javisst!
Och sedan kladdkaksmuffins med grädde och färska blåbär! jösses så gott det var!
Fick ju faktiskt med mig några muffinsar hem så det kanske blir ett litet kvälls snacks senare..








Nu ska jag försöka komma underfund med vad jag ska ta på mig imorgon..
Får väl ta mamma till hjälp, så det ska nog lösa sig.

Tjingeling<3


Rise and shine darlings!

Godmorgon!

Sista dagen på sommarlovet idag.. Känns väl sådär, men ändå bättre än vanligt eftersom att det iallafall inte är samma gamla skola som man ska gå tillbaka till! Det blir liksom en chans att börja om lite på nytt.
Nervöst?
Javisst.
Men det löser sig nog..

Har sovit jätte dåligt inatt. Det började med att jag vaknade vid tre och var hur kissnödig som helst! Somnade om efter det och vaknade klockan sex igen av att väckarklockan på mobilen ringde, Hallå! varför det liksom? Somnade ändå om. Igen. Och vaknade halv nio av att det stod en hund i parken här utanför och skällde som bara den. Tittar ut genom fönstret och ser att det står en jätte stor hund och skäller på en anka. En anka!? 
Jag vaknade på grund av en ANKA!? 
Bestämde mig iallafall för att gå upp då och göra frukost när magen kurrade lite demonstrativt.. 
Kanske lika bra att vänja sig vid att vakna tidigt igen.. Hemska tanke.

Hade hoppats att det skulle vara lite friidrott på tv eller iallafall någonting kul! 
Men icke, urvalet är.. 
Nyhetsmorgon
tv-shop
tv-shop
och...
Tv-shop
Inte ens någon rolig film på canal +! 

Ha det bra idag!
Tjingeling<3
 

Datorproblem, klädproblem.. I-landsproblem?




Godkvällens!

Sitter i soffan med en massa onyttigheter framför mig, perfekt sätt att spendera kvällen på.Biscottis från Italien är farligt goda förstår ni?

Som ni kan se i rubriken har jag alla möjliga problem just nu.

Problem 1;
för tio minuter sedan så trodde jag att min hårddisk hade sagt hejdå och lagt av (men det hade den som tur var inte) nu krånglar den bara en massa

Problem 2; Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig på Torsdag.. Första intrycket är ju en big deal i sådana här sammanhang!

Problem 3; Jag har haft ont i magen i tre dagar nu och vet inte varför.. Blir det inte bättre får jag väl kolla upp det.
Läste ju förresten att t.o.m. Läkare kan använda google ibland, för att kunna ställa diagnoser, så då kan väl "vanliga" människor göra det också?

Imorgon ska jag träffa Linnéa igen, bakning står på schemat. förhoppningsvis blir det bättre än när vi skulle göra A-pancakes...
Och till dess ska jag ha hittat en hel drös med snygga grejor till våran alldeles egna änsålänge imaginary London Apartment!

Tjingeling<3

Morsning Korsning

God Morgon på er!
Sitter och äter frukost i soffan, denna morgon gjorde jag keso med sylt + rostmackor och the. haha! Värsta frulle människan..

Idag väntar en dag med tjejerna, först lunch på stan. Och sedan antagligen lite strosande. Och såklart en massa tjatter!
Ni vet? Så som det brukar låta när fyra girls gaddar ihop sig?

Tänkte egentligen bara kika in här och säga God morgon.. Så God morgon. Igen..

Tjingeling<3

Första bilderna från Rom...

Kommer nedan!


Piazza Navona



Skylt i ett gatuhörn


Coloseum!



Tjingeling<3

Min fot sover.

Hej på er!
Kanske inte den roligaste titeln på dagens första inlägg, men det är faktiskt så det är just nu. Min fot sover liksom bara inte, den är inne någon slags djupsömn som den absolut inte vill vakna ur.
Jag får väl ta och banka lite liv i den sen..

Denna morgon har ägnats åt uppackning av Rom-väskan och lite till fixning. Och nu halvligger jag i sängen och kollar på SATC the movie (har säkert sett den 100 gånger, men den är ju så bra!)
Pratade även med Linnéa precis och gav henne en kort Rom update, resten får hon imorgon när det är "girlsday out"!

Skönt är det att vara hemma iallafall, även fast jag gärna hade spenderat en dag till i Italien, och bara tagit in all historia och god mat! Det är liksom helt galet hur mycket före oss i tiden Romarna var när det begav sig. under våran stenålder när vi i princip bodde i grottor, så hade de små filurerna nere vid Medelhavet lyxbostäder med rinnande vatten. Och det var ju inte lyxbostäder i form av en snygg takvåning, närå, här snackar vi om palats i marmor (visste ni förresten att hela coloseum en gång var fullkomligt täckt av marmor?) ååh.
Självklart slängde jag i en 20 centare i Fontana di trevi, vilket innebär att man kommer att komma tillbaka till Rom. Undrar bara när?
Men innan det blir Rom igen så måste jag se Paris om så bara någon dag! För jag har hört att det ska vara minst lika fantastiskt som Rom!

Så nu gäller det att ladda om eftersom att skolan börjar på Torsdag. Gymnasiet here i come, tiden har gått fort och jag kommer ihåg när jag gick i typ fyran och var skiträdd för att gå förbi skolan jag ska gå på för att det alltid stod elever vid dörren. Och ser man på, nu ska jag tydligen vara en av de "apläskiga" människorna.. Hoppas bara att jag inte skrämmer skiten ur alla små barn som går förbi. Haha!
Wish me luck!

Tjingeling<3

Arrividerci Roma

Ja imorgon åker vi tillbaka till Svedala igen..
Det ska faktiskt bli skönt att komma hem även om semestern här har varit helt fantistisk. Fylld med god mat (det är verkligen ingen överdrift när man säger att Italien har god mat!) massa sevärdheter och shopping såklart.
Hade tänkt lägga in bilder på alla shoppingfynd, men eftersom att varken jag eller Pappa tänkte på att ta med oss kamera sladdarna hit så blir det lite svårt, men jag ska iallafall försöka fota klänningen som jag köpte och har haft på mig ikväll. Fotot får väl bli med Webbkameran då, därav kvalitén..
Den är iallafall ganska mörkt lila och med jättesöta blommönster vid urringningen!

  

Idag var det tydligen en av Italiens största högtider och nästan allting var då stängt (som på vår Juldag ungefär) så vi bestämde oss för att gå till Villa Borghese som är en gigantisk park i norra Rom. Där finns ett ganska stort Zoo och ett national museum med modern konst. Vi gick till båda två för att få tiden att gå idag.
   Middag på hotellet har precis ätits och jag avslutade Rom vistelsen med´, Förrätt: melon&Prosciutto, Huvudrätt: Pasta bolognese och efterrätt jordgubbar i sockerlag och en massa mandel biscottis. Italienskt så det förslår eller hur?
   Imorgon på förmiddagen ska vi traska bort till en affär här i närheten och köpa med oss några förpackningar med Biscottis, de är så galet goda här! Inte alls sådär stenhårda som de är hemma.


Nu ska jag fortsätta att titta på Friidrotts VM på Tyska (!) Eurosport medans jag packar, sedan msåte jag försöka se om BBC visar någon summering från Arsenals match idag. De vann ju faktisk mot Everton med 6-1 !
Yihoo! (jag vet, jag är en fotbollsnörd, men jag är iallafall en stolt sådan) 

Tjingeling<3

Oj, vad ont jag har i fötterna..

sådär,då var datorn full med batteri igen! härligt härligt..

Som ni kanske har förstått, av rubriken, så har jag galet ont i mina fötter. Och det är inte bara "ont" utan det är ONT! Jag har typ skavsår som är helt röda ö.v.e.r.a.l.l.t.
Om man bortser från det, så har vi det superbra här en Italia!
Maten är otroligt god och shoppingen är minst lika bra, bara idag så har vi ätit både typiskt Italienskt till Lunch och Middag (Caprese och bruschetta till lunch & antipasto + pasta till middag) Dessutom har jag såklart shoppat lite granna också.. En jätte fin väska, som faktiskt var på 50%! och en klänning som det också var rea på, jag haralltså varit värsta *klädkaparen* idag.

Till vädret nu då.
Här är det kvavt, varmt (och inte så lite heller) och.. Lite mera kvavt,
Inget toppen väder alltså, men det går att bortse lite från när det finns så mycket att titta på.
Och tittat på grejor kan jag meddela att det har vi gjort, i mängder. Om inte en kyrka så ett fint hus eller en Piazza (typ ett torg)
Men nu när vi bara har två dagar kvar så får vi väl se till att se det viktigaste medans vi kan.

Tjingeling<3

24 175 steg

Ja,det är nog en snabb sammanfattning av den första Rom dagen (eller eftermiddagen, vi kom till hotellet vid två).
Vi har hunnit se förvånansvärt mycketr faktiskt! lite av Coloseum, spanska trappan och fontana di trevi. Trodde inte att vi skulle hinna med det på en eftermiddag liksom.

Nu slöar vi på hotelrummet efter en go middag. Visste ni förresten att Pizzorna här smakar och görs på ett helt annat sätt än hemma? fast det är kanske inte så konstigt egentligen..
Iallafall.. Jag kan ju också passa på att meddela, när vi ändå är inne på mat, att vi idag har ätit vad som måste vara typ Italiens godaste glass. Ett ställe på en liten bakgata vid fontana di trevi. Jag tog en kula vanilla bourbon och en kula Valrohna Choklad.. Sounds good huh?

Imorgon blir vi nog lite mer kulturella och bockar av några kyrkor och muséer, blir nog en heldel fika pauser också. Jag är ju trots allt i ett land som sägs ha världens godaste kaffe.

Tjingeling<3

Back on track.

Yes I am!
Hemma från Stockholm igen, och har inte mer än hunnit packa upp väskan. Måste ju skynda mig nu, ompackningen måste börja ASAP för imorgon lyfter planet till Rom! Tjoho!
Åh, vad jag längtar!

Tre sköna dagar har det varit i Stockholm. I Fredags tog vi det mest lugnt och vilade upp oss lite tillsammans med alla kusiner och Lördag och Söndag har det varit Fancy Pancy dinners.
I lördags för faster som fyllde 45 och igår för farfar som fyllde 75.
Men gott som bara den var det..

Nu kliar det i fingarna efter att börja packa nästa väska, men först kanske den vanliga jakten på det försvunna passet ska börja.
Det är ju trots allt jag som ska ut och resa..


Tjingeling<3

Min mage njuter.

Godkväll gott folk!

Ni anar inte hur god middagen som serverades här hemma precis var. Helt underbar!
Grillade kycklingfiléer, potatis i foliepaket med en massa örter, citronsaft och vitlök, sås och en sallad också. Allt detta goda åts i trädgården under plommonträdet..

Ska snart knapra upp mitt naturgodis (Om lillasystern inte har hunnit före dvs.) Och sedan bättra på färgen på naglarna en aning.
Det ser så mysko ut när halva nageln har färg och halva inte, eller hur?

Imorgon bitti åker vi som sagt upp till Stockholm och min lilla bag står halvt packad mitt på golvet i mitt rum, liksom för att påminna mig om att jag borde masa mig upp ur soffan. Men det hinner jag nog göra senare.
Jag bestämde att vi skulle käka frukosten i bilen imorgon, det är så mysigt. Och förhoppningsvis hittar jag bil laddaren till min dator så att jag kan kolla vidare på säsong ett av Prison Break medans jag mumsar på mackor och yoghurt, och självklart dricker thé ur min termosmugg från alltid lika älskade Starbucks!

Igår var jag ju hemma hos Linnéa på eftermiddagen och hon fick mig att skaffa Twitter.. Har varit väldigt tveksam till deet innan, vet inte varför, men nu har jag det iallafall.
Så besök gärna
 www.twitter.com/EmmaLundin
höhö, lite extra reklam skadar väl aldrig?

Här kommer en till bild på Måns från Sofiero!




Tjingeling<3

Packar väskan

För imorgon åker jag, pappa och Ronja upp til Stockholm. Dels för att fira min Faster som fyller 45 men även för att Farfar ska få sin 70 års present också! Släkten slår alltså två flugor i en smäll.

Har suttit ute i trädgården och försökt att få lite färg, men eftersom att det inte gick så bra.. Så sitter jag nu på min säng och funderar över packningen till Stockholm, jäklarns vad svårt  det kan vara att packa!
Antingen blir det för mycket, helt fel kläder eller rent av för lite kläder som kommer med i väskan.

Oj, nu tjatar syrran om att vi ska cykla bort till glasskiosken. Får väl ta och följa med henne ut i solen igen..

Tjingeling<3

så hände det igen..

Nu har ännu ett inlägg försvunnit på vägen och inte blivit publicerat.. Man undrar liksom vart de tar vägen?

Har precis kommit hem från en köttbullemiddag/släktmiddag med en massa god mat och roliga männsikor! Är nu proppmätt, skojar inte, och ska dricka en god kopp te.

Har hunnit med att träffa Linnéa idag också, en tur med fika på stan och sedan bussen hem till henne. Plocka lite blåbär och plommon och sedan bänka oss framför datorn och *hrm* jag spela lite...
Men nu är jag då hemma igen, och jag och min farbror som sover här inatt är super sociala och sitter med näsan i varsin dator.

Tjingeling<3


Yet another cloudy day..

Ja, precis som rubriken säger så är det inte direkt en sån där vacker dag då solen skiner, fåglarna kvittrar och man kan grilla i trädgården. Nä, idag mina vänner är en sådan dag som ska spenderas i sängen/soffan tittandes på en superbra film!
Men, vid närmare eftertanke så är det kanske inte helt fel ändå?

I eftermiddag ska jag träffa Anna som jag inte har träffat på ages och sedan blir det väl någon bra film ikväll kan jag tänka mig..
kanske en god middag också?? Det sitter ju aldrig fel.

Just nu är det någon bygg-gubbe här och kollar på våra badrum för att se om vi kan göra om dem.
Så förtillfället sitter jag på mitt rum och kurar framför Rachael Ray (haha)
Är det bara jag som verkligen inte gillar att ha byggjobbare, städerskor etc. Hemma? Man känner sig liksom som en gäst i sitt eget hem på något konstigt sätt.
Får kanske ta och göra mig iordning sen, måste ju spraya mig med brunmojset så att jag får lite färg, och sedan kanske ta en regntur till golfbanan?
Det var ju ett tag sen nu.. Hoppas att svingen fortfarande sitter där den ska.

Här kommer en oredigerad bild från konserten i Fredags..
Lilla lata jag orkar inte vänta på att datorn ska ladda upp fler just nu (shit, vilken latmask jag är! )



Tjingeling<3



Shopaholic, javisst!

Haha!
Där lurade jag er nästan! Trodde ni verkligen att jag skulle shoppa upp mina pengar så här nära inpå Rom?
Närå.
Idag var jag, min faster och kusin inne i Lund och shoppade (kusinen shoppade utan tvekan mest) och det var faktiskt rätt skönt att gå in och ut i alla affärer med luftkonditionering när det var över 25 grader ute! 
  För mig blev det bara ett superfint armband från JC (!) där jag förrresten inte har satt min fot på över ett år tror jag, trosor och en BUS (brun utan sol) spray som jag precis sprayade på mig, hinner nämligen inte gå och få en spraytan innan Rom.. Så är det när man är rödlätt och huden näst inpå hatar solen!








Nu ska jag ta igen mig i soffan, kanske ta en promenad.. Men ärligt talat tror jag inte att jag orkar, att shoppa tar på krafterna.

Tjingeling<3

I´m Sorry!

för dålig update senaste dagen!
Har varit på släktlunch hela dagen och igår var jag och Linnéa på konsert. Båda var väldigt mysiga (även om konserten var lite mer *happening*)

Om en timme drar vi ner till stranden för att käka middag allihopa (kusiner, faster osv..), sen får vi väl se vad som händer. Är visserligen väldigt trött då Linnéa och jag satt uppe halva natten och spelade WII för att sedan behöva gå upp tidigt så att jag kunde åka iväg. Schyst av mig va?

Har ni haft en bra dag idag?



Tjingeling<3

RSS 2.0